Μπάμπης Αλεξανδρίδης: Αρνητική η απάντηση της Κοζάνης στο να δημιουργήσουμε μαζί μια ισχυρή ομάδα στην επόμενη κατηγορία - Μετά απ' αυτή τη εξέλιξη υποβάλω την παραίτησή μου από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες

Μετά την τεράστια επιτυχία της ΑΕΠ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θεωρήσαμε  σκόπιμο να απευθύνουμε κάλεσμα στην άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης μας Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ να αφήσει την Γ’ Εθνική κατηγορία που πρόσφατα ανέβηκε και να έρθει μαζί μας ένα σκαλί παραπάνω στην football league ή superleague 2 δύο ομίλων αν γίνει αναδιάρθρωση όπως φημολογείται.
Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα με δυναμική για παραπάνω κατηγορία όπως θέλουν όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου της Δ. Μακεδονίας, χωρίς προστριβές  για το γήπεδο κ.α. όπως πέρσι που ατυχώς συνέβαιναν.


Έγιναν οι πρώτες επαφές και κατατέθηκαν  προτάσεις  από την μεριά μας στις οποίες περιμέναμε απάντηση θετική ή να μας καταθέσουν ποιες είναι οι ενστάσεις τους και να τις διορθώσουμε, από την μεριά μας δεν είχαμε καμία κόκκινη γραμμή παρά μόνο την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας. 

Τελικά η απάντηση του Φ.Σ. Κοζάνης ήταν αρνητική, αποφάσισαν να αγωνιστούν σε χαμηλότερη κατηγορία ως έχει.

Από την μεριά μου και μετά και αυτήν την εξέλιξη και προβλέποντας τις προστριβές που θα υπάρξουν (Γήπεδο κ.α.), υποβάλω την παραίτηση μου από όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες όπου εξακολουθούν μικροσυμφέροντα να κρατούν το ποδόσφαιρο του Νομού μας σε χαμηλά επίπεδα.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιά μου,  τους άξιους συνεργάτες μου, τους Ποδοσφαιριστές, τους Προπονητές,  τους  Χορηγούς της ΑΕΠ και τους φιλάθλους μας  για την περσινή χρονιά. 

Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα  πετύχαμε το ακατόρθωτο ξεπεράσαμε τον εαυτό μας … νικήσαμε !!!  

Ευχαριστώ.
Μπάμπης Αλεξανδρίδης 
Πρόεδρος ΑΕΠ Κοζάνης 


Σχόλια

  1. Απαράδεκτοι στην Κοζάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δε δεχθηκατε κύριοι της Κοζάνης ; Τι συμφέροντα παίζονται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια κ. Αλεξανδρίδη Αφήστε τους στη μιζέρια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι άξιοι της μοίρας τους εκεί στην Κοζάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΉ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοζανη μονο στη Γ εθνικη Δεν ηθελαν να παιξουν σε ανωτερη κατηγορια Ειναι δυνατον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτα λογικό ,έχεις δει τι έξοδα απαιτεί η football league,και με αβέβαια έσοδα.

      Διαγραφή
  7. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ . ΕΕΕ ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ .ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΔΕ ΔΕΧΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καμια σωτηρία στην Κοζάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο μικρή ομάδα παίζει να στε εκεί στην ΑΕΠ. Δηλαδή επειδή β Κοζάνη έχει δική της ιστορία και δεν θέλει συγχωνεύσεις κλείνετε το μαγαζι? Εσείς δεν ήσασταν που πανηγυρίζετε άνοδο και η Κοζάνη τερματησε 2η παλιότερα? Τώρα τι άλλαξε και έχετε την ανάγκη της? Σωστά έπραξαν τα αδέρφια καπετάνιοι, θα ανέβουν όταν πρέπει με τις βάσεις που έχουν θέσει οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαμηλά τη μπάλα στην ΑΕΠ Μόνο με όνομα Κοζάνη και ερυθρόλευκα μπορεί κάτι να γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τόσα χρόνια στην αφάνεια και μυαλό δεν βάζουν.Αλλα τι περιμένετε τότε που η Κοζάνη είχε παικταράδες (Αγόρου, Τσακιριδη, Μανδραβελη, Καραθαναση, Γκατα, Σαμαρά, Αλεξιάδη κλπ) η Διοίκηση κλωτσούσε γιατί φοβοτανε το οικονομικό. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παραιτείται ο πρόεδρος της A.E.Π ???δηλαδή εάν η κοζάνη δεν έβγαινε??και διαλυόταν της θα γινότα??κωμικοτραγικά πράγματα,ο καθένας θέλει το μαγαζί του,δεν το καταλαβαίνω αυτό πραγματικά?? μονο εδώ γίνονται αυτά και σε ένα χωριο κοντά στο Σαν φραντζίσκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριοι των Καραγιανίων, σας υποσχέθηκε ποτέ τίποτα η Κοζάνη και δεν το ξέρουμε;
    Γιατί τους βρίζετε και τους λέτε απαράδεκτους;
    Εσείς στα Καραγιάνια δεν λέγατε μπράβο στην ομάδα μας και ανεβήκαμε στη παραπάνω κατηγορία, και θα κάνουμε και το γήπεδο;;
    Τώρα η Κοζάνη σας φταίει ;;
    Γιατί το δικό σας πρόβλημα που δεν μπορείτε να κατεβάσετε ομάδα το μεταφέρετε στη Κοζάνη;;
    Μέχρι χτες θέλατε να είστε μόνοι σας στο γήπεδο και θέλατε να παίζει η Κοζάνη αλλού.
    Αλλά λέτε τα πράγματα όπως σας συμφέρει και κατηγορείτε άλλους.
    Σας έδωσε όλη η πόλη συγχαρητήρια, όλες οι ομάδες.Και πρώτη απ'όλες η Κοζάνη και οι άνθρωποί της.
    Τώρα θυμηθήκατε την συνένωση ; τώρα σας έπιασε ο πόνος για το ποδόσφαιρο της περιοχής.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα που χρειάζεται να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη η «απόδραση» με γελοίες αφορμές είναι επίσης γελοία. Ούτε τα μικρά παιδιά δε θα χρησιμοποιούσαν τέτοια επιχειρήματα για να αιτιολογήσουν την ανικανότητα διαχείρισης της ανόδου στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ευτυχώς για την ομάδα έχουν στην διοίκηση ανθρώπους ικανούς και δε χρειάζονται «τύπου» προέδρους σαν τον απερχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού δεν είχες τα μπακίρια γιατί ανέβηκες κατηγορία άλλο να δώσεις 60-70 χιλιάρικα για να βγει η χρονιά και άλλο να χρειάζεσαι 300 χιλιάρικα μόνο για να κάνεις βόλτα στην κατηγορία .Αναδιπλώσου δήλωσε παραίτηση της ανόδου και παίξε τοπικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.