Επιστολή της ΕΠΣ Κοζάνης προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Αυγενάκη


Επιστολή της ΕΠΣ Κοζάνης προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αυγενάκη
Δώστε επιτέλους εντολή να εκταμιευτεί αυτή η ρημάδα και πολυδιαφημιζόμενη επιχορήγηση στα ενεργά σωματεία

Αναλυτικά η επιστολή .... 

Κύριες υπουργέ
αυτές τις ημέρες είπατε, ακούσατε και διαβάσατε πολλά για το ζήτημα της οικονομικής επιχορήγησης των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων.
Δεν επιθυμούμε να σας κουράσουμε περισσότερο με ήδη λεχθέντα από πολλούς αλλά να σας τονίσουμε ότι με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι, όπως φαίνεται, κανείς από τους συνεργάτες σας στο Υπουργείο και στη Γ.Γ.Α. δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι, πως λειτουργεί και με τις θυσίες υφίσταται η πλειονότητα των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων της χώρας  (όσα βέβαια μένουν ακόμα ενεργά !!!). Αλλιώς θα σας πληροφορούσαν ανάλογα.


Σαν Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης εκφράζοντας τα αισθήματα αγανάκτησης των ρομαντικών ανθρώπων,  που κρατάνε  ακόμη ζωντανά τα τελευταία κύτταρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της δύναμής μας, σας προτρέπουμε να δώσετε επιτέλους εντολή να εκταμιευτεί αυτή η ρημάδα και πολυδιαφημιζόμενη επιχορήγηση στα ενεργά σωματεία (τελευταία φορά δόθηκε το 2008 και μόνο σε αυτά της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας) και παράλληλα να δοθεί και ένα εύλογο χρονικό διάστημα (π.χ. μέχρι τέλους του 2020), για να τακτοποιήσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την δημιουργία  του Μητρώου Αθλητικών Φορέων, που σημειωτέον. πριν μερικά χρόνια, το 90 % των σωματείων τα είχε αποστείλει ξανά για να πάρει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση!!!



Σχόλια