Ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης πανηγυρίζει την άνοδο στη Β΄ Εθνική



Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία, η ανδρική ομάδα του ΣΕΑ Κοζάνης, θα αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική κατηγορία Βόρειας Ελλάδας.


Η Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. με τη χθεσινή της απόφαση διακόπτει όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα και κατακυρώνει τις βαθμολογίες που είχαν διαμορφωθεί πριν τη διακοπή τους.

Στην κατηγορία μας απέμεναν 2 αγωνιστικές με τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης  να βρίσκεται στη 2η  θέση από τον πρωτοπόρο Ο.Ε.Α. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ο οποίος όμως είχε να δώσει μόνο έναν αγώνα.

Συνεπώς η διαφορά των 2 βαθμών ουσιαστικά δεν υφίστατο. Κρίμα που δεν ολοκληρώθηκε λοιπόν το πρωτάθλημα, ώστε να μας δώσει την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αθλητές μας (Παναγιωτίδης Α., Ακρίβης Γ., Θεοδωρίδης Κ., Στεφανίδης Κ., Νατσιός Ι., Ακρίβης Π.) που αγωνίστηκαν φέτος, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και το Δ.Σ. δεσμεύεται να πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν τους.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της ομοσπονδίας, στη Β΄ Εθνική Β. Ελλάδας θα αγωνιστούν 10 ομάδες την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στις Α2 και Α1 θα αυξηθεί μόνο για την επόμενη περίοδο ο αριθμός των ομάδων.

Έτσι στη Β΄ Εθνική ανέβηκαν 5 ομάδες εκ των οποίων και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ από τη Δυτ. Μακεδονία, τον οποίο συγχαίρουμε θερμά.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στην ομάδα μας και να αποτελέσει παράδειγμα για τους μικρότερους αθλητές μας. 

ΣΕΑ Κοζάνης

Σχόλια