Έγινε η ανάθεση, σε εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, για την εκπόνηση ειδικής μελέτης βιωσιμότητας του Κλειστού Κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ Κοζάνης – Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της μελέτης, μ’ ένα εύλογο κόστος, αποκαθίσταται η στατική επάρκεια του κελύφους του κολυμβητηρίου, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να κατεδαφιστεί – Μέχρι τέλη Ιουνίου θα παραδοθεί η μελέτη κι έως τέλος του έτους θα γίνει η δημοπράτηση έργου – Τι δηλώνει αποκλειστικά στο kozan.gr o Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας (Ηχητικό)

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, έγινε, πριν λίγες μέρες, με κόστος 19.220€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%) η ανάθεση, σε εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, για την εκπόνηση ειδικής μελέτης βιωσιμότητας του Κλειστού Κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ Κοζάνης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της μελέτης, μ’ ένα εύλογο κόστος, αποκαθίσταται η στατική επάρκεια του κελύφους του κολυμβητηρίου, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να κατεδαφιστεί. 

Μέχρι τέλη Ιουνίου θα παραδοθεί η μελέτη κι έως τέλος του έτους (2020) θα γίνει η δημοπράτηση έργου. O στόχος της μελέτης είναι ο καθορισμός και η ποσοτικοποίηση του κόστους και των ωφελειών που Θα προκύψουν από την επιλογή της λύσης.

 Διενεργείται αναλυτική καταγραφή και ποσοτικοποίηση του συνόλου των απαιτούμενων πόρων για την υλοποίηση της επένδυσης, δρομολογείται λεπτομερής ανάλυση της αγοράς, καθορίζονται τα εναλλακτικά σενάρια υλοποίησης (αποκατάστασης ή μη), αξιολογούνται κι αποτιμώνται τα χρηματοοικονομικά και κοινωνικοοικονομικά αποτελέσματα της επένδυσης, ενώ μελετάται ο βέλτιστος σχεδιασμός εκτέλεσης και υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων. 

Τι δηλώνει αποκλειστικά στο kozan.gr o Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας 



Σχόλια