Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ: Διόσκουροι – Πρωτέας 81-63 - Με νίκη και πρόκριση στο Final 4, για μια ακόμη χρονιά, τελείωσαν οι παίδες των Διόσκουρων


Με νίκη και πρόκριση στο Final 4, για μια ακόμη χρονιά, τελείωσαν οι παίδες των Διόσκουρων το μαραθώνιο πρωτάθλημα. Η νίκη ήταν επί του Πρωτέα Γρεβενών με σκορ 81-63 και πλέον

θα παίξουν στον ημιτελικό με την Καστοριά την Τετάρτη ενώ η ομάδα των Γρεβενών θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Κοζάνης στον άλλο ημιτελικό.

Το παιχνίδι το διεκδίκησαν με πάθος και οι 2 ομάδες από την αρχή και το σκορ πήγε στο 12-12 στο 1ο δεκάλεπτο. Η συνέχεια ήταν εξίσου συναρπαστική με το ημίχρονο να κλείνει στο 32-27.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι κυανόμαυροι ανέβασαν στροφές και έπαιξαν την καλύτερη άμυνα με το σκορ να κλείνει στο 55-37. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ισομοιρασμένο με επί μέρους σκορ 26-26 και την διαφορά να συντηρείται.

Καλύτερος παίκτης για την ομάδα των Διόσκουρων ο Μανώλης Ξανθόπουλος.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών αλλά και στον Μέγα Αλέξανδρο και την Καστοριά, για την πρόκριση στο Final4.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Διόσκουροι Κοζάνης είναι υπερήφανη που για μια ακόμη χρονιά, μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω της καραντίνας, οι αθλητές μας και το προπονητικό επιτελείο πέτυχαν αυτήν την διάκριση. 

Το ταλέντο αυτής της ομάδας είναι μεγάλο και αποδείχτηκε από το γεγονός ότι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, ξεπεράσαμε για μια ακόμη φορά τους 80 πόντους έχοντας σκοράρει σχεδόν όλοι οι αθλητές μας. 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην τελική φάση, που δυστυχώς θα γίνει χωρίς φιλάθλους, και να ζήσουν αυτήν την εμπειρία με χαρά.

Οι πόντοι των αθλητών μας:
ΑΕ Διόσκουροι Κοζάνης: Αγορίτσας 11(2), Κοβλακάς 8(1), Βελόνης 3, Καραγιάννης 2, Αλβανός 5, Παπαγιάννης 9(1), Βλάχος, Μπούρος 3(1), Βατζήκας 2, Βασιλειάδης 23, Ξανθόπουλος 13, Τασόπουλος 2.

 dioskouroibc.gr 

Σχόλια