Για δοκιμαστικά στον Αστέρα Τρίπολης ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας

Στην Τρίπολη βρέθηκαν την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Ιουνίου οι αθλητές της Κ14 Ζάρζος Τριαντάφυλλος και Καλατσανάς Κωνσταντίνος, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Γιώργος Κωνσταντίνου για τα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε ο τοπικός Αστέρας για την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής του.
Οι ποδοσφαιριστές μας ανταπεξήλθαν στην απαιτητική προπόνηση από τους εξειδικευμένους προπονητές και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία κινώντας το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Αστέρα.

Ταυτόχρονα οι δύο Υπεύθυνοι της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία, μιας και η ομάδα μας ανήκει στο δίκτυο Ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης, να συνομιλήσουν τόσο με ανθρώπους από την Διοίκηση, όσο και με προπονητές και μέλη του team των Τμημάτων Υποδομής καθώς επίσης και με τον κ. Στάθη Ταυλαρίδη, πρώην ποδοσφαιριστή και νυν σκάουτερ νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Αστέρα Τρίπολης για την φιλοξενία και ιδιαίτερα τον κ. Νικολάου Χρήστο που έκανε όσους βρέθηκαν στην πόλη της Τρίπολης να νιώθουν σαν το σπίτι τους!


atromitos-ptol.gr

Σχόλια