Όλα δείχνουν.. ΑΕΠ στη Β' εθνική - Αισιόδοξα μηνύματα για γήπεδο και τη σύσταση της ΑΕΠ σε ΠΑΕ έστειλε ο υπεύθυνος τύπου κ. Παναγιώτης Θεοδωρίδης Βίντεο


Αισιόδοξα  μηνύματα  έστειλε ο υπεύθυνος τύπου  και δημοσίων σχέσεων της ΑΕΠ Κοζάνης κ. Θεοδωρίδης Παναγιώτης όσον αφορά τη μετάβαση του ερασιτέχνη σε ΠΑΕ. 

Είμαστε σε ετοιμότητα   και δουλεύουμε ενωμένοι  ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα μοντέλο πάνω σε  υγιείς βάσεις και οικονομικά δυνατή!
  
Αναμένουμε  και την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για  δύο ομίλους στη Β' εθνική.  Εμείς αυτό περιμένουμε και αυτό θέλουμε.

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλάνε για το πιο πιθανό σενάριο.

Για το γήπεδο υπάρχει η δέσμευση από τον  δήμαρχο κ.  Μαλούτα πως όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους  και οι εργασίες που απαιτούνται  για την αδειοδότηση του γηπέδου θα πραγματοποιηθούν έτσι ώστε  η ΑΕΠ να αγωνιστεί στο ΔΑΚ.

Ακούστε αναλυτικά  τα όσα είπε ο κ Θεοδωρίδης  για τη σύσταση της ΑΕΠ σε ΠΑΕ για το σενάριο να αγωνιστεί τελικά η ΑΕΠ στη Β ' εθνική και   για τη δέσμευση  του Δημάρχου κ. Μαλούτα  πως  το ΔΑΚ θα είναι έτοιμο  και ότι  θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και οι παρεμβάσεις που ζητάει η ΕΠΟ για  να το χρησιμοποιήσει η ΑΕΠ ως έδρα.





Σχόλια