Στέλιος Μούσιος ο ποδοσφαιριστής, ο προπονητής, ο παράγοντας, ο συντηρητής

Στέλιος Μούσιος ο ποδοσφαιριστής, ο προπονητής ,ο παράγοντας   , ο συντηρητής
Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου  που  είναι πάντα κοντά σ αυτό που αγαπάει ,μας ανοίγει την καρδιά του


Ο Στέλιος Μούσιος, συντηρητής τα τελευταία χρόνια των  ενωσιακών  γηπέδων  που  μαζί με τη γυναίκα του Βίκυ έχουν  καταφέρει να τα έχουν σε άριστη κατάσταση.

 Όσοι  έχουν επισκεφτεί  τα ενωσιακά γήπεδα ,μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον αγωνιστικό χώρο τα αποδυτήρια και γενικά για όλες τις εγκαταστάσεις.

 Εξάλλου η βράβευση του   Στέλιου  από την ΕΠΟ  , ως καλύτερος συντηρητής δεν ήρθε τυχαία .
Ο Στέλιος ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου από 14 χρόνων έως και σήμερα.
 Στα νιάτα  του  μιλούσαν όλοι για ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο.



 Λίγο ομως ο ατίθασος χαρακτήρας του , λίγο οι συνεχείς μετακομίσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της οικογένειας του  (Άμφισσα, Καλαμάτα, Γιαννιτσά )   και λίγο η ατυχία και τα "εμπόδια"    ήταν οι ανασταλτικοί  παράγοντες που δεν τον άφησαν να κάνει το μεγάλο άλμα σαν ποδοσφαιριστής.  

Βέβαια όπως μας είπε με αρκετή δόση συγκίνησης , η μεγάλη πρόκληση αλλά και η ταφόπλακα στην καριέρα του ήταν η μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του- για εξωαγωνιστικούς λόγους -  στον Εορδαϊκό της Β' εθνικής (οικονομικές απαιτήσεις της τότε ομάδας του χωριού του Ηρακλή Άνω Κώμης)

Στην συνέχεια  πικραμένος από αυτά που ζούσε  ως ποδοσφαιριστής σταμάτησε το ποδόσφαιρο και λίγο αργότερα  κάθισε ως  προπονητής  στον πάγκο της  Άνω Κώμης.Αργότερα μπήκε μέσα του και  το ζιζάνιο του παράγοντα και διετέλεσε πρόεδρος   της τότε    Α.Ε Ελίμειας



Αφού  υπήρξε  αργότερα και μέλος  στο ΔΣ της ΕΠΣ Κοζάνης , τα τελευταία χρόνια ασχολείται  μαζί με τη  σύντροφό του Βίκυ  με τη  συντήρηση των ενωσιακών γηπέδων του Νομού Κοζάνης .
Αυτός είναι ο Στέλιος Μούσιος ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου  που μας άνοιξε την καρδιά του Αξίζει πραγματικά να ακούσετε  μέχρι το τελευταίο λεπτό τα όσα μας είπε :







Σχόλια