Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Ηρακλής" Πτολεμαΐδας: Οι εγγραφές ξεκίνησαν !!!! | βίντεο

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου "ΗΡΑΚΛΗΣ" Πτολεμαΐδας είναι δίπλα σας από το 1990. Στο 2ο χλμ Πτολεμαΐδας-Άρδασσας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με δύο γήπεδα φυσικού χλοοτάπητα, αποδυτήρια, γραφεία προπονητών, διαιτητών και χώρο αναψυχής.


Με εξειδικευμένους προπονητές τους: Αναστασιάδη Αναστάσιο-UEFA B (Tasos Anastasiadis), Μαυροματίδη Γεώργιο-UEFA C (Γιώργης Μαυροματίδης), Μπίντση Νικόλαο-Πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ-UEFA B (Nikos Bintsis) και Aργυριάδη Χρήστο-UEFA C (Χρήστος Αργυριάδης).

Υποστηρίζουμε το παιδί σας στην εξέλιξή του και βαδίζουμε μαζί του σε κάθε βήμα της ποδοσφαιρικής του διαδρομής. Με μια μπάλα, ένα γήπεδο και τα ποδοσφαιρικά σας όνειρα μέσα στη βαλίτσα..,...σας περιμένουμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021
και τμήματα Κ-16, Κ-14, Κ-12, Κ10-, Κ-8 και Κ-6.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον προπονητή μας, τοπογράφο, καθώς και ραδιοφωνικό παραγωγό Κο Αργυριάδη Χρήστο (Χρήστος Αργυριάδης) για την επιμέλεια των πλάνων και τη δημιουργία του βίντεο, καθώς και το Τεχνικό Γραφείο του Κυρίου Εμμανουήλ Καραβάλτσιου (Εμμανουήλ Γ. Καραβάλτσιος) για την παραχώρηση του drone.

Η Ακαδημία μας είναι έτοιμη να ανοίξει και πάλι την αγκαλιά της στα αγαπημένα της παιδιά, που αγαπούν το Ποδόσφαιρο όσο και εμείς! 💕⚽️💕

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ!!!
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε
στα τηλέφωνα:
☎️ 2463-0-54355, 697 66 87 017
ή στο e-mail της Ακαδημίας:
💌 akad.iraklisptolemaidas@epskozanis.gr

Σχόλια