Ξεχωριστός φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας των βετεράνων του Αλιάκμονα Αιανής με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ

Ξεχωριστός φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας   των βετεράνων  του Αλιάκμονα Αιανής με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ για φιλανθρωπικό σκοπό. 
Με τιμώμενο πρόσωπο έναν ποδοσφαιριστή  κλάσης, επιπέδου Τσάμπιονς λιγκ που έγραψε τη δική του ιστορία στον ΠΑΟΚ.

Θα αναμετρηθούν  την Δευτέρα  13 Ιουλίου  σε φιλικό παιχνίδι στην Αιανή    οι βετεράνοι  ποδοσφαιριστές του Αλιάκμονα Αιανής  και του ΠΑΟΚ.
  
Τιμή εισιτηρίου ένα ευρώ με τα έσοδα να διατίθονται στο Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και Φίλων  παιδιών με αναπηρία με την επωνυμία "Ηλιαχτίδα".

Για μια ακόμη φορά οι   παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ και της Αιανής  δείχνουν  το κοινωνικό τους πρόσωπο και το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και όλοι εμείς με την παρουσία μας.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει 6.00μ.μ.



Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και Φίλων  ΑΜΕΑ  Δυτικής Μακεδονίας  "Ηλιαχτίδα"
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας με την επωνυμία "Ηλιαχτίδα" ιδρύθηκε το 1999, στην Κο­ζάνη, ως μη κερδοσκοπικό Σωματείο, αρχικά ως Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αισθησιοκινητικές Διαταραχές Δυτ. Μα­κεδονίας.

Συγκροτήθηκε από γονείς παιδιών με προβλήματα κίνησης, διαταραχές λόγου, νοητική υστέρηση, καθώς και από πολίτες της περιοχής. 

Ο σύλλογος λειτουργεί το Σπίτι της ηλιαχτίδας όπου παρέχονται υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης σε παιδιά με αναπηρία. Διεύθυνση Αιανής και Λέκκου γωνία στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

Δραστηριότητες του συλλόγου:
- κατασκευές, μαγειρέματα, παιχνίδια κλπ
- ομάδες στίβου
- ομάδα θεάτρου
- ομάδα Zumba
- ομάδα παραδοσιακού χορού
- ομάδα κολύμβησης

Σχόλια