Α.Σ Φοίνιξ Κοζάνης: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις

Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά όπου η ομάδα μας παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα αν και νεοφώτιστη και με -2 βαθμούς καταφέρνοντας να μείνει άνετα στην κατηγορία, ήταν λογικό να παραμείνουν αρκετοί παίχτες στην ομάδα.

Η θέληση του προπονητή Βλάχου Θωμά να κρατήσει αρκετούς παίχτες από το υπάρχον ράστερ υλοποιείται σιγά σιγά με την ομάδα μας να ανακοινώνει τις 4 πρώτες ανανεώσεις παιχτών.

Ξεκινάμε με τον Ασλανίδη Ανδρέα (21χρ.-Φόργουορντ) ο όποιος μετά την περσινή πολύ καλή χρονιά που έκανε ανανεώνει για τρίτη χρονιά στην ομάδα μας.

Συνεχίζουμε με τους Χαντάβα Τάσο (22χρ.-Γκαρντ) και αυτός ανανεώνοντας για τρίτη χρονιά στην ομάδα μας και με ουσιαστική παρουσία, Δούμα Παναγιώτη (27χρ.- Φόργουορντ) και Τσουμάνα Χρήστο (20χρ.-Γκαρντ)

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες επίσημες ανακοινώσεις για ανανεώσεις και μεταγραφές αθλητών που θα απαρτίσουν το ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2020-21.

Παράλληλα το διοικητικό συμβούλιο και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους αθλητές που αγωνίστηκαν με την φανέλα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020.


Α.Σ Φοίνιξ  Κοζάνης

Σχόλια