Αρχίζουν τα «βάσανα» την Δευτέρα 3/8 στον Μακεδονικό Κοζάνης


Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Τάκη Καραθανάση, οι οποίοι τη Δευτέρα 3/8 στις 18:00 στο στρατιωτικό μετά από πολύμηνη αποχή λόγω Κορονοϊού  θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

Άπαντες στο Μακεδονικό  γνωρίζουν πολύ καλά ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη ,από πολλές πλευρές  αλλά η αισιοδοξία είναι μεγάλη  και. υπάρχει πίστη πως όλες οι δυσκολίες σε μια μεταβατική χρονιά θα ξεπεραστούν .. 

Η διοίκηση ανταποκρίθηκε πλήρως στον ρόλο της με τον σχεδιασμό της ομάδας. Κράτησε τον περσινό κορμό, αποκτήθηκαν έμπειροι αλλά και ταλαντούχοι  ποδοσφαιριστές  και τώρα περιμένουν από τον προπονητή Δημήτρη Καραθανάση  να... συνθέσει το παζλ, ώστε ο Μακεδονικός να παρουσιαστεί έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Το ρόστερ ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις που έχει ο Τάκης Καραθανάσης . Φέτος έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που ζητούσε και... συζητούσε. 

Ικανούς με πλούσια αθλητικά προσόντα παίκτες, με συγκεκριμένους ρόλους και στόχους. Τα υπόλοιπα είναι περιττά. 

Όλα θα φανούν στο... χόρτο. Τη Δευτέρα θα δοθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας και στη συνέχεια ο ικανότατος προπονητής θα ξεκινήσει τις  προπονήσεις  δίνοντας πρώτο μέλημα στην απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης. 

Και όπως δήλωσε στόχος για την νέα σεζόν: «Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, που να αρέσει στα παιδιά αλλά και στον κόσμο»


Τα φιλικά και οι ημερομηνίες
Τετάρτη 12/8   ΑΕ Κοζάνης
Παρασκευή 14/8 Ηρακλή  Πτολεμαΐδας
Τετάρτη 19/8 Τιτάν Σερβίων
Σάββατο 22 /8 Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης
Τετάρτη 26/8 Αλιάκμονα Αιανής
Σάββατο 29/8 Ακρίτες Κοζάνης
Τετάρτη 2/9 Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας
Σάββατο 5/9 ΦΣ Κοζάνη
 Τετάρτη 9/9  ΑΕ Καλαμιάς
Σάββατο ή Κυριακή 12 ή 13 Σεπτεμβρίου Κύπελλο
Σάββατο ή Κυριακή 19 η 20 Σεπτεμβρίου πρωτάθλημα

Σχόλια