ΕΠΣ Κοζάνης: Άκρα της μπάλας σιωπή .. Αβεβαιότητα επικρατεί στις ομάδες


Αβεβαιότητα επικρατεί  στις ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης  όπως εξάλλου και σε όλα τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για το πότε  και αν θα  ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους !


Έως τώρα  έχουμε προθέσεις και όχι βεβαιότητες.

Οι μεταγραφές ναι μεν θα ξεκινήσουν 3 Αυγούστου αλλά οι σύλλογοι δεν γνωρίζουν ακόμα  το πότε θα κληθούν να παίξουν και δεν μπορούν να προγραμματίσουν την προετοιμασία τους.

Μπορεί δειλά δειλά ελάχιστες ομάδες να έχουν ξεκινήσει τα μεταγραφικά παζάρια αλλά ουδείς γνωρίζει για το ποιες ομάδες και πόσες θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα την περίοδο 2020- 2021. 

Ήδη η Αστραπή Κλείτου δήλωσε ότι θα απέχει τουλάχιστον για φέτος από το πρωτάθλημα. Πολλά ακούγονται ανεπίσημα και για το Πρωτοχώρι αλλά και για άλλες ομάδες.

Καλό θα ήταν λοιπόν  οι ιθύνοντες της ΕΠΣ Κοζάνης  να προβούν νωρίς  σε κάποιες αποφάσεις  και να τις ανακοινώσουν (δηλώσεις συμμετοχής, έναρξη πρωταθλημάτων και οικονομικές ελαφρύνσεις στους συλλόγους) ούτως ώστε και η διοργανώτρια αρχή να μπορεί να προγραμματίσει  μετά, αλλά και οι ομάδες με τη σειρά τους  να κάνουν το προγραμματισμό τους (προετοιμασία, φιλικά).

Αυτό το θέμα  που «καίει» τις ομάδες που θέλουν να βγάλουν διαρκείας είναι  το αν θα επιτραπεί κόσμος και  αν ναι πόσος; με τι ποσοστό; και αν όχι ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στις ομάδες αλλά και στους φιλάθλους που "τολμήσουν" κρυφά και με ρίσκο να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι; 

Ελπίδα όλων είναι να επιτρέψει η πανδημία ώστε η επιστημονική ομάδα  με τη σειρά της να επιτρέψει μερική έστω επιστροφή του κόσμου. 

 Να έχουμε  υπόψιν  μας  πάντως πως αν προκύψει υποψία έστω δεύτερου κύματος το Φθινόπωρο, το να μην πηγαίνει ο κόσμος ποδόσφαιρο είναι από τα πρώτα πρώτα μέτρα που θα λάβουν.


Σχόλια

  1. "Ελπίδα όλων είναι να επιτρέψει η πανδημία ώστε...". Προφανώς λάθος, προφανώς καλό θα ήταν να διορθωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.