Μακεδονικός Κοζάνης: Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές μας κάνουν το επόμενο βήμα | φωτο



Δημήτρης Χατζηζήσης και Θανάσης Τρομπούκης στην Κοζάνη - Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι



Ο Μακεδονικός Κοζάνης εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί μια πηγή ποδοσφαιρικών ταλέντων για την ομάδα της Κοζάνης και όχι μόνο. Άλλοι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές μας που βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων πήραν μεταγραφή στην Κοζάνη.

Δύο παιδιά του Μακεδονικού που είχαν μέσα τους όρεξη για δουλειά, ταλέντο, στόχους . 


Ο Θανάσης Τρομπούκης γεννημένος το 2000 αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αλλά και ως στόπερ.

Πέρυσι ενώ ξεκίνησε με την Κοζάνη ξαναγύρισε στον Μακεδονικό όπου είχε ένα καλό πρωτάθλημα αναγκάζοντας τους ιθύνοντες της ομάδας Κοζάνης να τον αποκτήσουν εκ νέου.



Ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Μακεδονικό είχε και ο Δημήτρης Χατζηζήσης , μια απόδοση που δε πέρασε απαρατήρητη και είχε ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή του στην Κοζάνη. Ο Χατζηζήσης είναι γεννημένος το 2001 και αγωνίζεται στην επίθεση.

Ο Θανάσης και ο Δημήτρης ήρθαν μικρά παιδιά, στην οικογένεια του Μακεδονικού και περνάνε στο επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής τους ζωής γεμάτοι ταλέντο, μαθημένοι στη σκληρή δουλειά και δύο παιδιά με εξαιρετικό χαρακτήρα.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι υποδειγματικοί πρεσβευτές του Μακεδονικού όπως εξάλλου και τα άλλα παιδιά που έφυγαν από εμάς κάνοντας το μεγαλύτερο βήμα. Είμαστε επίσης ιδιαίτερα χαρούμενοι  και ευχόμαστε στον Θανάση και στον Δημήτρη υγεία και καλή επιτυχία με τη νέα τους ομάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΌΣ ΕΙΣΑΙ Δημήτρη και Θανάση
ΦΣ Μακεδονικός Κοζάνης

Σχόλια