Στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας ο Χάρης Σαμαράς | φωτο

Ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Χάρη Σαμαρά, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία του ανδρικού τμήματος της Ακαδημίας.
Ο Χάρης, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών, είναι ένας έμπειρος προπονητής παρά το νεαρό της ηλικίας του καθώς ξεκίνησε την καριέρα του το 2012 από την Δόξα Λιθότοπου Σερρών. Στην συνέχεια, ανέλαβε για έναν χρόνο προπονητής στα τμήματα υποδομής της Θύελλας Φιλώτα, ενώ τον επόμενο χρόνο ήταν για 6 μήνες γυμναστής της ανδρικής ομάδας και για το επόμενο 6μηνο πρώτος προπονητής της, ενώ αυτή βρισκόταν στην Γ’ Εθνική.

Στην έναρξη της σεζόν 2016-2017 ήταν γυμναστής του Εορδαϊκού, ενώ στην πορεία ανέλαβε ως πρώτος προπονητής της ομάδας και πάλι στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Τα επόμενα δύο χρόνια ήταν κατά σειρά βοηθός προπονητή σε Κοζάνη (Α’ Ερασιτεχνική) και Ερμή Αμυνταίου (Γ’ Εθνική), πριν αναλάβει πρώτος προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής (Α’ Ερασιτεχνική) κάνοντας μια αξιόλογη πορεία.

Με τη σειρά μας ευχόμαστε στον Χάρη να έχει μια καλή και επιτυχημένη χρονιά, πετυχαίνοντας τους στόχους που θα θέσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Σχόλια