Ακαδημία Μακεδονικού Κοζάνης: Σε συμφωνία με δύο αξιόλογους προπονητές Έναρξη ακαδημίας τη Δευτέρα 31 Αυγούστου - Ενημέρωση για τη σωστή διατροφή των αθλητών από τη διατροφολόγο κα Σωτηρία Κεσόγλου

 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού Κοζάνης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με δύο φιλόδοξους προπονητές τον Σταύρο Ταραμάνη και Γιώργο Μπέμπη. 

 Έπειτα από συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν και συζητήσεις για τη φιλοσοφία της ακαδημίας του Μακεδονικού Κοζάνης επήλθε συμφωνία με τους δύο προπονητές που θεωρούνται παιδιά του Μακεδονικού Κοζάνης. 


Ο Σταύρος Ταραμάνης Απόφοιτος Τεφαα Θεσσαλονίκης με κύρια ειδικότητα ποδοσφαίρο και δευτερεύουσα ειδικότητα μυϊκή ενδυνάμωση-διατροφή.

Σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησε  από τον Μακεδονικό Κοζάνης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες όπως Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, Ιωνικός Βαθυλάκου, Ποντινή Γρεβενών,Δαναοι Κοζάνης, Εθνικός Βατερού, Αναγέννηση Αργίλου

Ως προπονητής εργάστηκε 3 χρόνια στον Ολυμπιακό (παράρτημα Κοζάνης ) στην Κ12 και κ14 ενώ στις ερασιτεχνικές κατηγορίες ως προπονητής στον Ιωνικο Βαθυλακου και ως προπονητής φυσικής κατάστασης στον Ελιμειακο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τους δρόμους αντοχής και από τον Δεκέμβριο του 2018 είναι πρόεδρος συλλόγου δρομέων Κοζάνης


 Ο Γιώργος Μπέμπης νέος και φιλόδοξος προπονητής , γέννημα θρέμμα Μακεδονικός ξεκίνησε από πολύ μικρός στα τμήματα υποδομής του συλλόγου φτάνοντας μέχρι την αγωνιστική ομάδα του Μακεδονικού . 

Κάτοχος πτυχίου ΟΥΕΦΑ C έφτασε η στιγμή να προπονεί αυτός τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού. 

Σταύρος Ταραμάνης και Γιώργος Μπέμπης μαζί με τον Λεωνίδα Ζαχαριάδη και τον Αποστόλη Γοδενόπουλο θα συμπληρώσουν για φέτος το προπονητικό τιμ της ακαδημίας του Μακεδονικού Κοζάνης. 

Να θυμίσουμε την έναρξη της ακαδημίας που θα γίνει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στο στρατιωτικό γήπεδο και ώρα 6 .00 μ. μ. 



Θα υπάρξει και ενημέρωση σε όλους τους αθλητές για τη σωστή διατροφή τους από τη διατροφολόγο κυρία Σωτηρία Κεσόγλου. 


Σχόλια