4 νεαρούς φιλόδοξους ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής

Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές ,ο βασικός στόχος του συλλόγου μας είναι να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους.
Κινούμενοι λοιπόν στο συγκεκριμένο πλαίσιο, η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με 4 νέους και συνάμα φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενταχθούν στο ρόστερ μας για τη σεζόν 2020-2021.

Πρόκειται για τους:
Ισαάκ Ραφαηλίδη


Χαράλαμπο Βουνοτρυπίδη


Αθανάσιο Μαδίκα
Στέλιο Τζιαναπέτη

Ο Ισαάκ είναι γεννημένος το 2005 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 4 ετών από την ακαδημία της Α.Ε Κοζάνης και απο την ηλικία των 10 και για 4 χρόνια αγωνίστηκε στις αναπτυξιακές ομάδες του Π.Α.Ο Κοίλων. Τη περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Κ16 του Φ.Σ Κοζάνη. Επίσης ήταν μέλος και τον ομάδων της Ε.Π.Σ Κοζάνης.

Ο Χαράλαμπος είναι γεννημένος το 2005 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ.
Από 4 ετών και για 10 χρόνια, ήταν μέλος της ακαδημίας του Π.Α.Ο Κοίλων και τη περσινή χρονιά αγωνίστηκε και αυτός στη Κ16 του Φ.Σ Κοζάνη. Επίσης ήταν μέλος και τον ομάδων της Ε.Π.Σ Κοζάνης.

Ο Θανάσης είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της Κοζάνης και πέρυσι ήταν μέλος της Κ16.

Ο Στέλιος είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Αρχικά, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών στις ακαδημίες της Αιανής και απο τα 12 ήταν μέλος των ακαδημιών του Φ.Σ Κοζάνη. Πέρυσι ήταν μέλος της Κ16.

Θέλουμε να τους καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Μέγα και ελπίζουμε να είμαστε εμείς το σκαλοπάτι που αναζητούν για να πετύχουν τα όνειρά τους.

Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής 

Σχόλια