Μπάσκετ - Εθνικός Κοζάνης: Δηλώσεις για την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς από τον Γενικός Αρχηγό Δημήτρη Μάστορα και τον προπονητή Θωμά Βλάχο

Δηλώσεις για την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς από τον Γενικός Αρχηγό Δημήτρη Μάστορα και τον προπονητή Θωμά Βλάχο.



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ:
Ξεκινάμε σήμερα δυναμικά την αγωνιστική σεζόν. Ο Εθνικός ανανεωμένος θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή χρονιά και ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς. Φέτος θα έχουμε κοντά μας καινούργια πρόσωπα τόσο στη διοίκηση αλλά και σε αθλητές δημιουργώντας έτσι μια όμορφη παρέα που θα “τρέξει” την ομάδα. Το brand name του Εθνικού μας δίνει έξτρα κίνητρο για αυτή μας την προσπάθεια και ελπίζω ως Γενικός Αρχηγός του συλλόγου να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση και να ευχαριστηθουμε το μπάσκετ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο κόσμος ήδη αγκάλιασε το εγχείρημα δίνοντας μας δύναμη!! Να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους μας!!

ΘΩΜΑΣ ΒΛΑΧΟΣ:
Εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους τους συντελεστές της ομάδας και πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους τους αθλητές. Είμαστε μια ομάδα με αρκετές προσθήκες νέων παιχτών και θα χρειαστεί υπομονή και όρεξη,για να χτίσουμε κάτι καλό και υγιές!