ΑΕΠ: Οργανώνεται και σχεδιάζει με άκρα μυστικότητα - Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν οι Πόντιοι!!!

Μπορεί οι ομάδες της SL2 και FL να είναι στην αβεβαιότητα και να μη γνωρίζουν ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, η ΑΕΠ όμως δεν ησυχάζει , οργανώνεται και σχεδιάζει από το ρουχισμό έως και τα σπίτια που ενδέχεται να μείνουν οι νέες προσθήκες που θα έρθουν. 

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν οι Πόντιοι λοιπόν που όπως μαθαίνουμε έχουν μιλήσει και συμφωνήσει με προπονητή (ξένο) με νέες μεταγραφές (γύρω στους 10 ποδοσφαιριστές ) αλλά και με τους ποδοσφαιριστές (6-7 κυρίως νεαρούς) από το περσινό ρόστερ που θα παραμείνουν στην ομάδα. 


Με το που θα ανακοινωθεί σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τελικά η ΑΕΠ οι άνθρωποι της που όλο αυτό το καιρό κινούνται με άκρα μυστικότητα θα προβούν σε ανακοινώσεις. 

Όπως και να έχει πάντως απ' αυτά που μαθαίνουμε, η οργάνωση η μυστικότητα κι ο σχεδιασμός των υπευθύνων της ΑΕΠ αγγίζει το άριστα!!!

 Όσα δε φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια 
Και για να μη κατηγορηθούμε πάλι από τους "άσπονδους φίλους" της σελίδας που εν τω μεταξύ παρακολουθούν τη δική μας σελίδα περισσότερο από τη δική τους και ενδιαφέρονται για τα ερωτηματικά τα θαυμαστικά και τα σημεία στίξης που χρησιμοποιούμε.

Ουδέποτε οι πληροφορίες μας δεν βγήκαν λανθασμένες! 

Λίγο υπομονή λοιπόν στους φιλάθλους της ΑΕΠ αλλά και γενικά στους φιλάθλους του Νομού Κοζάνης για να δουν ότι και αυτή τη φορά τα γραφόμενα μας έχουν βάση και δεν είναι λόγια του αέρα.

Εξάλλου ο ενημερωμένος έγκυρα και έγκαιρα φίλαθλος είναι ο φίλαθλος που ενημερώνεται από το "Ματιές στα σπορ

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ και 12 χρόνια
 Συνεχίζουμε ....

Ματιές στα σπορ 
Γιώργος Κατσίκας