Κύπελλο: Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – Βέρμιο Καρυοχωρίου 0-2 | φωτο - βίντεο

Μέσα στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορονοϊού, ξεκίνησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Κοζάνης. Στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο του Ατρόμητου, οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από το Βέρμιο Καρυοχωρίου με 0-2, με τα γκολ να μπαίνουν στο τελευταίο 6λεπτο του αγώνα.


Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά, με τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο των κινήσεων και να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις από το 1ο κιόλας λεπτό. Από το 20′ και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο, ενώ στο 23ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι. Ο Χαραλαμπίδης ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Χατζησάββα να επιλέγει σωστά τη γωνία και να βγάζει την μπάλα κόρνερ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με φάσεις τόσο από τους φιλοξενούμενους με τον Μαρνασίδη και τον Τουλουμενίδη Ιωάννη που κόπηκαν από τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, όσο και από τους γηπεδούχους με τους Αργυρόπουλο, Ρέλκα και Χαριτωνίδη χωρίς ωστόσο να σκοράρει κάποιος και το ημίχρονο να λήγει 0-0.

Στην επανάληψη και πάλι ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και έχασε στο 50′ ευκαιρία με τον Αργυρόπουλο, ενώ διαμαρτύρεται για πέναλτι που (κακώς) δεν δόθηκε στον Σίσκο στο 52ο λεπτό, όταν και ο Τσεμπερλίδης τον έσπρωξε αντικανονικά εντός περιοχής με τον διαιτητή να λέει “παίζεται”.

Στο 58ο, 59ο και 61ο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε άλλες 3 ευκαιρίες με τετ α τετ του Σϊσκου που αποκρούει με τα πόδια ο Τσιτλαχίδης, μια γυριστή κεφαλιά του Ρέλκα να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Βερμίου και με τετ α τετ του Αργυρόπουλου που έκοψε τελευταία στιγμή ο Μεντεσίδης.

Από το 65′ και μετά, το Βέρμιο Καρυοχωρίου άρχισε και πάλι να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να ισορροπει και στο 70΄ο Χαραλαμπίδης πέρασε κάθετη πάσα στον Ματσιγγάρα που βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα, με τον Χαριτωνίδη όμως να τον προλαβαίνει πριν πλασάρει.

Στο 76′ οι γηπεδούχοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, όταν ο Τσιτλαχίδης απέκρουσε με δυσκολία το δυνατό διαγώνιο σουτ του Σκόντα.

Στο 84′ οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Τουλυμενίδη Γ. που έκλεψε την μπάλα από τον Σκόντα και με μια κούρσα 50 μέτρων βρέθηκε απέναντι στον Χατζησάββα καταφέρνοντας να τον νικήσει και να γράψει το 0-1.

Στο 87′ ο Ατρόμητος έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το καταφέρει με φάση διαρκείας από τους Σίσκο, Αργυρόπουλο και Σκόντα.

Το τελικό σκορ γράφτηκε στο 90′ μετά από νέο πέναλτι που κέρδισε το Βέρμιο Καρυοχωρίου, με τον Μούκα αυτήν τη φορά να σκοράρει και να γράφει το 0-2.

Με αυτό το παιχνίδι ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από τον θεσμό του κυπέλλου, ενώ το Βέρμιο Καρυοχωρίου με τη νίκη του πέρασε στην φάση των 16.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ατρόμητο και πάλι με το Βέρμιο Καρυοχωρίου στην έδρα του, αυτή τη φορά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας στις 19/9 και ώρα 17:00.


Ατρόμητος ( Σαμαράς Χ.): Χατζησάββας, Χαριτωνίδης, Εμμανουήλ, Καραγιάννης, Φυραρίδης, Παναγιώτου( 76′ Παντζούρης), Παναγιωτίδης, Ρέλκας, Σίσκος Γ, Αργυρόπουλος, Σκόντας.

Βέρμιο Καρυοχωρίου (Κοτζαφίλιος): Τσιτλαχίδης, Τσιντός, Μούκας, Μεντεσίδης, Τουλουμενίδης Γ, Χαραλαμπίδης, Τσεμπερλίδης, Τσάκος (62′ Λόφτσαλης), Κοσμίδης (60′ Ματσιγγάρας), Μαρνασίδης, Τουλουμενίδης Φ (70′ Πολιτίδης).



Διαιτητής: Τσάνης

Βοηθοί:  Τσιγγένης, Δημητριάδου 









atromitos-ptol.gr

περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα 

Σχόλια