Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου – ΠΑΟ Κοίλων 1-1

 

Μοιρασιά στη Νεάπολη  
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο γήπεδο της ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΙΟΥ και ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Φάσεις και γκολ:
17΄ Δυνατό σουτ έξω από την περιοχή για την ομάδα των Κοίλων με τον Ουσταγιαννίδη διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Α.Π.Β. Τουλιόπουλος.
19΄ Λάθος των παιχτών της Α.Π.Β. στο κέντρο κλέβουν οι φιλοξενούμενοι , αλλά το σούτ του Ουσταγιαννίδη φεύγει ελάχιστα άουτ.
35΄ Μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Στεργιόπουλου Δ. για την Α.Π.Β. θα πλασάρει τον τερματοφύλακα των Κοίλων αλλά η μπάλα θα σταματήσει και στα 2 δοκάρια χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ η Α.Π.Β.
42΄ Δυνατό χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή με τον Στεργιόπουλο Δ. για την Α.Π.Β. , αλλα θα καταφέρει να διώξει την μπάλα ο τερματοφύλακας των Κοίλων Παπαγιερίδης.
44΄ Πέναλτι για τα Κοίλα στο οποίο υπέπεσε ο αμυντικός των γηπεδούχων Μιχαηλίδης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κεϊσογλου για να γράψει το 0-1 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
59΄ Ωραίο πλασέ από τον Στεργιόπουλο Χ. η μπάλα λίγο άουτ.
61΄ Φοβερό γυριστό σουτ του Αγκάστρα για την Α.Π.Β. διώχνει όμως εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των Κοίλων.
66΄ Δυνατό σουτ του Χαραλαμπίδη έξω από την περιοχή και 1-1 για την ομάδα της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, όπου αυτό το σκορ θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
 
Οι συνθέσεις:                              
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου (Σαμαράς Γ.): Τουλιόπουλος Θ, Στεργιόπουλος Χ, Στεργιόπουλος Δ, Χαραλαμπίδης, Μιχαηλίδης, Demaj, Κουλούσιας, Αγκάστρα, Παπαδόπουλος, Τσαλίκης (57' Δόγκαλης), Καρπόζηλος (57' Παπακώστας)

ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης (Μαντζώλας Β.): Παγερίδης Γ, Μουρατίδης(81'Ποσινακίδης), Πολυζης, Βροϊκος (69' Νταζάνης), Καρακούλας, Παπαδόπουλος Θ, Λαζαρίδης Χ, Κεισογλου, Ουσταγιαννίδης ( 89' Ζηλαντώνης), Γιαμουρίδης ( 65' Σαμαράς), Κοιμτζίδης

Διαιτητής: Σουλίδης
Βοηθοί: Πραχάλης, Πανυτσίδου
Παρατηρητής: Κορυφίδης 

ρεπορτάζ: Press Voio

Σχόλια