Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΜΣ Γαλατινής - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 3-5 | φωτο


 Πρώτος εκτός έδρας αγώνας, πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο με το “αγγλικό” 3-5 κόντρα στην νεανική ομάδα της Γαλατινής.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 6ο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου, υπήρξε αναμπουμπούλα στην περιοχή των γηπεδούχων που εκμεταλλεύτηκε ο Σκόντας και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και έγραψε το 0-1. Στο 10′ ο Ατρόμητος δημιούργησε ευκαιρία μετά από σέντρα του Στράτη, ο Αργυρόπουλος πέρασε πάσα με το κεφάλι στον Σίσκο Γ. ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 12ο λεπτό, ήρθε η σειρά της ομάδας της Γαλατινής να απειλήσει όταν με ψηλή μπαλιά ο Τσιάρτας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ του δεν ήταν το ιδανικό.

 Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κεφαλιά του Σίσκου Γ. μετά από εκτέλεση φάουλ του Σίσκου Ν. Στο 16′ ο Αργυρόπουλος έκανε λάθος πάσα και έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να απειλήσουν με σουτ του Τσιολάκη που μπλόκαρε ο Χατζησάββας. Δύο λεπτά αργότερα ο Σίσκος Γ. έγραψε το 0-2 με κοντινό πλασέ μετά από ψηλή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Σκόντα. 

Στο 34ο λεπτό η ομάδα της Γαλατινής έφτασε κοντά στο γκολ με τετ α τετ του Αλεξίου που έκοψε τελευταία στιγμή ο Φυραρίδης, ενώ στο 36′ ο ίδιος παίκτης με κοντινή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ έγραψε το 1-2. Στο 38ο λεπτό ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο 1-3 με μακρινό σου του Σίσκου Ν. που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την Γαλατινή, αφού ο Δολόπικος με ατομική ενέργεια έφτασε απέναντι στον Χατζησάββα και έγραψε το 2-2. Στη συνέχεια, το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του. Ο Ατρόμητος πίεσε από το 73′ μέχρι το 81′ και πέτυχε 3 γκολ με τους Σίσκο Γ. με πέναλτι στο 73′, Σίσκο Ν. μετά από μπαλιά του Σίσκου Γ. στο 78′ και στο 81′ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Παναγιώτου από τα δεξιά, η παράλληλη σέντρα έφερε την μπάλα στα πόδια του Αργυρόπουλου που δεν λάθεψε και έγραψε το 2-5. 

Στο 83ο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Σίσκο Γ. μιας και ο Παναγιώτου βρήκε και πάλι χώρο από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα, όμως ο φορ των φιλοξενούμενων νικήθηκε από τον Καραγεώργο. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ σε 3-5 στο 87′ με κεφαλιά του Μούσιου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος κάνει “σεφτέ” στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Επόμενη αγωνιστική, θα φιλοξενήσει στην έδρα του την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης στις 3 Οκτωβρίου στις 16:00.


Α.Μ.Σ. ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
( Μανώλη): Καραγεώργος, Κοτρώτσιος Γ., Κοτρώτσιος Ι. , Βουζιανάς Δ., Γκάλφας, Γιαννής, Τσιολάκης (60′ Μαντζιάρης), Αλεξίου, Τσιάρτας (85′ Βουζιανάς Ι.), Τσαγκάλης, Δολόπικος (85′ Μούσιος)


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
(Σαμαράς Χ.): Χατζησάββας, Εμμανουλήλ (53′ Παναγιωτίδης), Στράτης, Φυραρίδης, Χαριτωνίδης, Σκόντας (85′ Παντζούρης), Παναγιώτου, Τσίκας, Αργυρόπουλος,Σίσκος Ν.(85′ Κάτσιος), Σίσκος Γ.(85′ Λιόντας)

Διαιτητής
: Δεληζήσης
Βοηθοί:  Σπέντζας, Κρικέλης
Παρατηρητής:  Σαββούδης

 atromitos-ptol.gr

Σχόλια