Νεάνιδες ΕΚΑΣΔΥΜ: Άργος Ορεστικό – Διόσκουροι Κοζάνης 35-46

 

Ένας πολύ ωραίος αγώνας έγινε στο Άργος με τις Νεάνιδες των Διόσκουρων να παίρνουν δύσκολα την νίκη με σκορ 35-46.

Οι κυανόμαυρες έδωσαν το στίγμα της νίκης από την αρχή όπου ευστοχώντας από την περιφέρεια προηγήθηκαν με σκορ δεκαλέπτου 10-11 με την Ριζοπούλου να έχει 3 στα 3. Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Άργους όπου με πιεστική άμυνα και ευστοχία εκμεταλεύτηκε τα λάθη, ανέτρεψε το σκορ και προηγήθηκε στο ημίχρονο 21-15.

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες μπήκαν αποφασισμένες και ανεβάζοντας τον ρυθμό και την άμυνά τους όπου οι Ραντσίδου, Τσαΐρη, Πεσλή, Καραμούζα και Τσιανατέλη βγήκαν μπροστά και κατάφεραν να πάρουν μια μικρή διαφορά 5 πόντων με την Μπετσάκου να βάζει 2 πολύ κρίσιμα καλάθια και φάουλ.

Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το τέλος όπου οι νεάνιδες της Κοζάνης έβαλαν μεγάλα σουτ με τις Αποστολίδου, Χουιλίδου και Παπαδοπούλου παίρνοντας μια μεγάλη νίκη.

Διόσκουροι (Σαββούδης): Ραντσίδου 2, Χουιλίδου 6, Παπαδοπούλου 9(1), Αποστολίδου 8(2), Ριζοπούλου 13(1), Πεσλή, Μπετσάκου Α 8, Μπετσάκου Ε, Καραμούζα, Τσιανατέλη, Τσιαίρη,

Άργος (Πουλιώνης): Σιδηροπούλου 2, Κρανιά 7(1), Σαρρή 2, Ντεροπούλου 2, Δούβαλη 1, Νικολαίδου 5, Αντωνίου 6, Θυμιοπούλου 8.

 dioskouroibc.gr 

Σχόλια