Φιλικό: Βέροια - Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας 3-0 | φωτο βίντεο


 Φιλική νίκη με σκορ 3-0 επί του αξιόμαχου Μέγα Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Βέροια στο Ταγαροχώρι, με γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν ανώτερη στο α’ ημίχρονο, έλεγξε τον ρυθμό και εκτός από τα τρία τέρματα δημιούργησε αρκετές ακόμη φάσεις, που σταματούσαν κυρίως στον γκολκίπερ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, Αργυρόπουλο.

Η “Βασίλισσα του βορρά” άνοιξε το σκορ στο 20’ όταν ο Σιμόνι έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Καραγιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο 30’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Αργυρόπουλος απόκρουσε αρχικά την προσπάθεια του Πασά, αλλά στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Σιμόνι που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2-0.

Στο 40’ η Βέροια έκανε τρία τα τέρματά της με τον Γιάννη Πασά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, απέφυγε αντίπαλο με προσποίηση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην Βεροιώτικη περιοχή. Η “Βασίλισσα” από την πλευρά της δεν έδειξε εικόνα ανάλογη του πρώτου μέρους, έχοντας μια κλασική ευκαιρία στο 86’ όταν το σουτ του Ιωάννου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αργυρόπουλου.

Βέροια (Π. Δερμιτζάκης): Τσιμόπουλος (46’ Βοσνιάδης), Μουχάλης (70’ Μπουκουβάλας), Παπαχρήστος (46’ Πεταυράκης), Μαραγκός (46’ Στάμου), Σκόνδρας (70’ Τασιόπουλος), Μπλέτσας (70’ Περτσιούνης), Καραγιάννης (70’ Ιωάννου), Ντι Τζιοβάνι (59’ Οικονόμου), Πασάς (59’ Αποστολόπουλος), Σιμόνι (70’ Βασίλτσης), Πόζογλου (38’ Μούργος).


Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας (Δ. Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Ιορδανόπουλος (46’ Κιρκιλιανίδης), Τσιρίδης, Χατζόπουλος, Σωτηράκης, Κέβιν Κέλο (67’ Αλμπανίδης), Πίκος, Θεοδώρου, (59’ Περπερίδης) Κοσμίδης, Λίτσι (72’ Χατζόπουλος).

Διαιτητές: Λαζάρου , Μπέκας, Χριστοδούλου Κ.



ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ: "Να παρουσιαστούμε όπως αρμόζει στο όνομα της Βέροιας 

Μετά το φιλικό, ο προπονητής της «Βασίλισσας» του Βορρά Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό στο πλαίσιο των καλών σχέσεων με τις ομάδες του νομού. Μετά το φιλικό με την Αγκαθιά, παίξαμε και με τα Τρίκαλα. Θέλουμε να δούμε αν υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν ενδιαφέρον, για να έρθουν να παίξουν στην Βέροια. Στο σημερινό φιλικό δοκιμάσαμε νέα πράγματα. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος και σε μεγάλο βαθμό εφαρμόσαμε την τακτική που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κάναμε φάσεις, σημειώσαμε γκολ ενώ δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός. Εμείς κάναμε πολλές αλλαγές για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Είναι θετικό που ξεκινάμε με δυο παιχνίδια εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Μπορούν να μας δώσουν ώθηση αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί».



ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ: Ήμασταν ανταγωνιστικοί! 

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Μέγα Αλεξάνδρου Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος υπογράμμισε: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό. Η Βέροια πρέπει να παίζει στην SL1. Παρά τις ελλείψεις μας, σταθήκαμε καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια ήταν πιο καλή και προηγήθηκε με 3-0. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλοί και χάσαμε ευκαιρίες». Ο τεχνικός των «πράσινων» πρόσθεσε ότι η ομάδα του χρειάζεται περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση και επεσήμανε ότι θα τον ενδιέφερε η απόκτηση των Περτσιούνη και Βασίλτση από τη Βέροια.

πηγή: kerkidasport.gr

Σχόλια