Τα Αθλητικά Νέα των Γρεβενών ... από τον Κώστα Μάρκου

  


Μετά την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Γ' Εθνική, ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης προετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα κυριακάτικη αναμέτρηση όπου φιλοξενεί τον Παναγρινιακό στο ΔΑΚ.

Η ομάδα του Γιώργου Βλάχου έχει άριστη ψυχολογία έπειτα από τον θρίαμβο στην Κέρκυρα. Ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση τάραξε τα νερά και συζητήθηκε ακόμη κ σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια. 

Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας φώναξε δυνατά παρόν στην Γ' Εθνική και σήκωσε ψηλά το λάβαρο του Γρεβενιωτικου ποδοσφαίρου. Όλοι όμως παραμένουν απόλυτα προσγειωμένοι γνωρίζοντας ότι η κατηγορία κρύβει παγίδες και χρειάζεται πάνω απ'όλα σταθερότητα και συνέπεια στην απόδοση. 

Εν όψη του κυριακάτικου αγώνα η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και ευελπιστεί να ντουμπλάρει τις επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

Ακριβώς την τελευταία μέρα Οκτωβρίου Σάββατο 31/10/2020 ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών εν μέσω πανδημίας και με όλες τις ενώσεις να έχουν υποστεί συρρίκνωση του δυναμικού τους από σωματεία που δεν δήλωσαν συμμετοχή. 

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στα Γρεβενά. Είναι χαρακτηριστικο ότι στο νέο πρωτάθλημα συμμετέχουν δέκα μόλις ομάδες, αριθμός που συνιστά αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τον Νόμο. Παράλληλα θα πρέπει να τονιστεί ότι εκτός από την γενικευμένη ανησυχία που επικρατεί αν ποτέ ολοκληρωθεί και αυτό το πρωτάθλημα με βάση το περσινό προηγούμενο της οριστικής διακοπής. 

Από την άλλη μεριά θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους εκείνους τους παράγοντες και ανθρώπους του ποδοσφαίρου στις δέκα αυτές ομάδες ου θα ξεκινήσουν διότι σε μια περίοδο όπου η ψυχολογία προπάντων σε όλη την κοινωνία βρίσκεται στο ναδίρ αυτοι υπηρετώντας πρώτιστα την ιδέα του ερασιτεχνικού αθλητισμού έστησαν ξανά τις ομάδες και παραμένουν πιστοί στο ραντεβού.

Την πεποίθησή ότι μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα έχουν όλοι στον Πρωτέα που δεν επηρεάζονται από τις ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η αισιοδοξία πηγάζει από την πίστη στις δυνατότητες και το ταλέντο αυτής της ομάδας. Επόμενος αγώνας είναι στην Θεσσαλονίκη με την Μεντ, μια δυσκολη έξοδο που είναι άγνωστο αν θα πραγματοποιήσει και θα εξαρτηθεί από την έξαρση της πανδημίας.

Κώστας Μάρκου

greveniotis.gr

Σχόλια