Αγωνιστική απραξία στο Νομό Κοζάνης - Προτεραιότητα η υγεία των αθλητών, η υγεία όλων μας Υπομονή και πειθαρχία ως την αγωνιστική κανονικότητα


Μ'  αυτά και μ’ αυτά μπήκαμε στα μέσα και της δεύτερης  εβδομάδας περιοριστικών μέτρων με  τις ομάδες στο Νομό Κοζάνης χωρίς προπονήσεις  και σε αγωνιστική απραξία  Απ ότι φαίνεται   υπάρχει περίπτωση  να μη  ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ούτε  στις 7 Νοεμβρίου έτσι όπως πάμε.

Μπορεί τα κρούσματα να έχουν μειωθεί τις δύο τελευταίες  ημέρες  αλλά συζητιέται έντονα πως είναι  πολύ πιθανόν να πάμε ακόμη σε μια εβδομάδα παράταση των περιοριστικών μέτρων. 

Οι  ομάδες έχουν σταματήσει  τις δραστηριότητες τους τουλάχιστον οργανωμένα .

Τα πράγματα πάνε παραπίσω με συνέπεια ο προγραμματισμός να μην ισχύει πλέον και θα πρέπει οι ομάδες να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Οι διοικήσεις βλέπουν το σχεδιασμό να πάει στράφι και τα οικονομικά τους δεδομένα  να στενεύουν ακόμη περισσότερο αφού όλα θα πάνε παραπίσω.

Οι προπονητές τραβάνε τα μαλλιά τους αφού όλη αυτή η ιστορία έχει αποσυντονίσει γενικότερα την δουλειά που έχει γίνει και θα χρειαστεί να ξανά αρχίσουν στην ουσία από την αρχή.

Οι αθλητές  έχουν πιάσει βουνά λαγκάδια άντε και  γήπεδα και προσπαθούν να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς τουλάχιστον όσον αφορά την φυσική τους  κατάσταση. 

Αβεβαιότητα παντού με όλους να δείχνουν αδύναμοι  να αντιδράσουν στην πανδημία  

 Είμαστε όμως όλοι αναγκασμένοι να πειθαρχήσουμε  στα μέτρα.

 Όλα ας  περάσουν σε δεύτερη μοίρα για την  προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή περαιτέρω διάδοσης του ιού COVID – 19.

Προτεραιότητα στην  ανθρώπινη ζωή.  Προτεραιότητά, η υγεία των αθλητών μας, όλων των ατόμων που υπηρετούν τον αθλητισμό και των φιλάθλων.

Υπομονή!!!



Σχόλια