Εν αναμονή της απόφασης του ΔΣ της Κοζάνης - Θα αποσυρθεί η ομάδα; - Βρέθηκε τελικά στήριξη ή κάποια άλλη λύση; - Με σεβασμό στους αθλητές κυρίως

 

Εν αναμονή της απόφασης  του ΔΣ της Κοζάνης

Θα αποσυρθεί η ομάδα; Βρέθηκε τελικά  στήριξη ή κάποια  άλλη λύση; 

Με σεβασμό στους αθλητές κυρίως

Η καταληκτική ημερομηνία που μιλούσε η ανακοίνωση του ΔΣ της  Κοζάνης  ήταν η 28 Οκτωβρίου  

 Η ανακοίνωση έλεγε πως  αν δεν βρεθεί λύση να αναλάβει κάποιος τις τύχες της ομάδας της Κοζάνης  στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (διοικητικά και οικονομικά),έως τις 28  Οκτωβρίου η ομάδα θα αποσυρθεί   από το πρωτάθλημα!

Υπήρξαν βέβαια αυτές τις ημέρες  κάποιες συζητήσεις  μεταξύ των αδερφών Καπετάνου και του γιατρού κ. Στέλιου Μιχούλα χωρίς όμως να υπάρξει κάποια  συμφωνία είτε  δηλαδή να στηρίξει ο γιατρός τα αδέρφια είτε να αναλάβει μόνος του τα ηνία  της ομάδας.

Κάποιες  πληροφορίες που βέβαια δεν επιβεβαιώθηκαν  μιλούσαν και για ενδιαφέρον  κάποιου εργολάβου χωρίς όμως να γίνουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες 

Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται αν στις επόμενες ώρες βγει κάποια ανακοίνωση της διοίκησης η οποία θα στηρίζει την αρχική της δήλωση για απόσυρση της ομάδας από τη Γ' εθνική ή θα πάει  πιο πίσω την απειλή  της απόσυρσης  λόγω και της παράτασης των περιοριστικών μέτρων στην ΠΕ Κοζάνης έως τις 6 Νοεμβρίου.

Παράκληση πολλών αναγνωστών μας πάντως που επικοινωνούν είτε  τηλεφωνικά είτε με μηνύματα είτε μας βρίσκουν στο δρόμο,  είναι η διοίκηση να σεβαστεί τους αθλητές της κυρίως και να ξεκαθαρίσει τη θέση της..  Τώρα !!

Η απόφαση για το μέλλον της ομάδας ήδη έπρεπε να βγει ούτως ώστε να γνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές το μέλλον το δικό τους

Αν συνεχίσουν τα αδέρφια έχει καλώς .

Αν όχι όμως;

 Οι μεταγραφές  ποδοσφαιριστών είναι μέχρι και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και θα πρέπει αν τελικά η διοίκηση αποφασίσει να αποσύρει την ομάδα να δει τι θα κάνει και με το έμψυχο  δυναμικό της .Η αγωνία αθλητών αλλά και των δικών τους ανθρώπων αποτυπώνεται όπως είπαμε και πιο πάνω από τις πληροφορίες που μας ζητάνε τις τελευταίες ώρες .

Εν αναμονή λοιπόν των όποιων  εξελίξεων και με την ευχή να μη γίνει πράξη η απειλή της απόσυρσης  για πρώτη φορά στην ιστορία της Κοζάνης και τη χρεωθούν τα αδέρφια Καπετάνου.


Σχόλια