Ο “πεναλτάκιας” Σάκης Γκαραβέλης!


Ένα φοβερό ποσοστό στις αποκρούσεις πέναλτι έχει καταφέρει να δημιουργήσει ο Σάκης Γκαραβέλης τη φετινή χρονιά. Συγκεκριμένα, ο γκολκίπερ του Βόλου έχει αντιμετωπίσει από την άσπρη βούλα 3 φορές αντίπαλους ποδοσφαιριστές και έχει βγει νικητής τις 2. Ο μόνος που παραβίασε την εστία του Γκαραβέλη με πέναλτι ήταν ο Μπρούνο Γκάμα στο 0-1 του Άρη μέσα στο Πανθεσσαλικό. Μπιανκόνι και Καρλίτος είδαν την.. άσχημη πλευρά του Έλληνα κίπερ, ο οποίος τους νίκησε κατά κράτος στα ματς με Λαμία και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. 

Ο Γκαραβέλης έχει κάνει εκπληκτική εκκίνηση στο πρωτάθλημα, η ψυχολογία του βρίσκεται στα ύψη και εξελίσσεται σε έναν από τους πρωταγωνιστές του Βόλου φέτος. Μάλιστα το σπουδαίο 2/3 σε εκτελέσεις πέναλτι δίνει και βαθμούς. 4 εν προκειμένω, καθώς σε Λαμία και ΟΑΚΑ ο Βόλος έφυγε με νίκη και ισοπαλία αντίστοιχα, με τον Γκαραβέλη να είναι καθοριστικό

Ο Θανάσης Γκαραβέλης απέκρουσε το πέναλτι του Καρλίτος στην ισοπαλία που πήρε ο Βόλος από τον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος Κοζανίτης πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, το έκανε για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, αφού δύο αγωνιστικές πριν νίκησε και τον Μπιανκόνι στη νίκη της ομάδας του στη Λαμία.

Ο Γκαραβέλης έγινε ο πρώτος στη σεζόν, που αποκρούει δύο πέναλτι νωρίς νωρίς.


Σχόλια