Αθλητές σε καραντίνα: Βασίλης Πάλλας - ΑΕΠ Κοζάνης: Δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση

 

Δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση
Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό που μας γεμίζει και μας ευχαριστεί.
Μπορούμε όμως  να το ξεπεράσουμε όλο αυτό τηρώντας τα μέτρα και έχοντας υπομονή.

 Πρωτόγνωρη και δύσκολη στη διαχείριση  η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού. Αναγκασμένοι είναι  οι αθλητές  να εξοικειωθούν μακριά από τις  αγωνιστικές υποχρεώσεις που βρίσκονται ένα αρκετά  μεγάλο διάστημα . Καινούργια δεδομένα διαβίωσης για όλους
Αθλητές και αθλήτριες μιλάνε στη σελίδα  "Ματιές στα σπορ"  για  το πόσο άλλαξε η ζωή τους  λόγω κορονοϊού.
Πώς βλέπουν αυτή την κατάσταση , πως τη βιώνουν αυτοί και τι βλέπουν από δω και πέρα στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν ;
 

Ένα σχόλιο γι’  αυτή την πανδημία που δεν έχει προηγούμενο.
Είναι μια δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση η οποία εύχομαι να τελειώσει σύντομα και να επιστρέψουμε υγιείς στην καθημερινότητα μας.

 
Εργάζεσαι κάπου Έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα  σου εκτός γηπέδου
Το ποδόσφαιρο είναι το βασικό μου επάγγελμα και από αυτό βιοπορίζομαι. Φυσικά και έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό η καθημερινότητα μου εκτός γηπέδου εξαιτίας της πανδημίας όπως και του υπόλοιπου κόσμου.
 

Σταμάτησε η αθλητική δράση και όλοι είμαστε πλέον στο σπίτι. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για έναν αθλητή;
Είναι πολύ δύσκολο τόσο από ψυχολογική άποψη, διότι δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό που μας γεμίζει και μας ευχαριστεί, τόσο όμως και από βιοποριστική αφού είναι πολλοί οι αθλητές που ζουν αποκλειστικά από τον αθλητισμό.
 

Μετά από αρκετά  μεγάλο διάστημα αποχής και εκτός ρυθμού, το σώμα μπορεί να επανέλθει γρήγορα  αν εντέλει ξεκινήσουν πάλι οι αγώνες; Κάνεις  κάποια γυμναστική αυτό το διάστημα
Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να επανέλθουμε σύντομα σε αγωνιστικό ρυθμό ειδικά μετά από τόσο μεγάλη αποχή και συνεχόμενες διακοπές των προπονήσεων. Προσπαθώ όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες να προπονούμαι και να  διατηρούμαι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ακολουθώντας τις οδηγίες του τεχνικού team της ομάδας μου.
 

Πιστεύεις ότι θα παίξουμε φέτος ποδόσφαιρο ;
Αν και έχουν αργήσει πολύ να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League, θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι αρχές του έτους θα βρεθεί κάποια λύση για να δοθεί τελικά το πράσινο φως για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.
 

Αν οι αγώνες ξεκινήσουν τη νέα χρονιά νομίζεις πως θα ήταν σωστό να πάμε σ ένα πρωτάθλημα έτσι όπως έχει  προγραμματιστεί ή πρέπει να γίνουν  κάποιες αλλαγές  στην διεξαγωγή του;
Θεωρώ ότι αν δεν υπάρξει άλλη καθυστέρηση τα πρωταθλήματα θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά με βάση τον αρχικό προγραμματισμό τους. Αν δεν καταστεί αυτό εφικτό τότε σίγουρα πρέπει να γίνουν αλλαγές έτσι ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και να υπάρξει αγωνιστική δράση.
 
 
Το μήνυμα  και οι ευχές που θα ήθελες να στείλεις…
Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό τηρώντας τα μέτρα και έχοντας υπομονή. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, αισιοδοξία και καλές γιορτές.


Σχόλια