Αθλητές σε καραντίνα | Γιώργης Μαυροματίδης - Μακεδονικός Φούφα: "Είναι ώρες που νιώθεις σαν ένα θηρίο μέσα στο κλουβί ... Να έχουμε υπομονή και πίστη στο Θεό και θα τα καταφέρουμε!"

 

... Είναι ώρες που νιώθεις σαν ένα θηρίο μέσα στο κλουβί.
... Να έχουμε υπομονή και πίστη στο Θεό και θα τα καταφέρουμε!
 Πρωτόγνωρη και δύσκολη στη διαχείριση  η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού. Αναγκασμένοι είναι  οι αθλητές  να εξοικειωθούν μακριά από τις  αγωνιστικές υποχρεώσεις που βρίσκονται ένα αρκετά  μεγάλο διάστημα . Καινούργια δεδομένα διαβίωσης για όλους
Αθλητές και αθλήτριες μιλάνε στη σελίδα  "Ματιές στα σπορ"  για  το πόσο άλλαξε η ζωή τους  λόγω κορονοϊού. Πώς βλέπουν αυτή την κατάσταση , πως τη βιώνουν αυτοί και τι βλέπουν από δω και πέρα στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν;



Ένα σχόλιο γι αυτή την πανδημία που δεν έχει προηγούμενο.
Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους μας χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπομονή για να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε όλοι μας.
 


Εργάζεσαι κάπου Έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα  σου εκτός γηπέδου
Αυτό το διάστημα δεν εργάζομαι κάπου μιας και  παραμένει κλειστός ο κλάδος της εστίασης που ανήκει και το δικό μου μαγαζί.
Η καθημερινότητα μου έχει επηρεαστεί και είναι πολύ δύσκολη αλλά προέχει η υγεία μας οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
 

Σταμάτησε η αθλητική δράση και όλοι είμαστε πλέον στο σπίτι. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για έναν αθλητή;
Ειναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους και για τους αθλητές ένα παραπάνω μιας και η καθημερινότητα μας είναι το γήπεδο.
Είναι ώρες που νιώθεις σαν ένα θηρίο μέσα στο κλουβί!
Προσπαθώ όμως να βρίσκω τρόπους να το αντιμετωπίσω και αυτό.
 

Μετά από αρκετά  μεγάλο διάστημα αποχής και εκτός ρυθμού, το σώμα μπορεί να επανέλθει γρήγορα  αν εντέλει ξεκινήσουν πάλι οι αγώνες; Κάνεις  κάποια γυμναστική αυτό το διάστημα
θα χρειαστεί σίγουρα μια προσαρμογή 3-4 εβδομάδων αν ξεκινήσουν οι αγώνες ώστε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό.
Όσο για τη γυμναστική κάνω καθημερινά εννοείται και στο σπίτι και ατομικά έξω.
 

Πιστεύεις ότι θα παίξουμε φέτος ποδόσφαιρο ;
Άποψη μου είναι πως δύσκολα θα παιχτεί ποδόσφαιρο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
 

Αν οι αγώνες ξεκινήσουν τη νέα χρονιά νομίζεις πως θα ήταν σωστό να πάμε σ ένα πρωτάθλημα έτσι όπως έχει  προγραμματιστεί ή πρέπει να γίνουν  κάποιες αλλαγές  στην διεξαγωγή του ;
Αν παρόλα αυτά παιχτεί ποδόσφαιρο θεωρώ  πως πρέπει να ολοκληρωθεί όπως έχει προγραμματιστεί μιας και είναι δύσκολο για τους ερασιτέχνες να παίζουν πολλές φορές μεσοβδόμαδα.
Βέβαια αυτό είναι θέμα των ειδικών οπότε δεν έχουμε να κάνουμε κάτι από το να περιμένουμε.
 

Το μήνυμα  και οι ευχές που θα ήθελες να στείλεις…
Εύχομαι να έχει όλος ο κόσμος την υγεία του καλή δύναμη σ'  αυτούς που είναι στο πιο δύσκολο έργο, γιατρούς  νοσηλευτές κλπ.
Να έχουμε υπομονή και πίστη στο Θεό και θα τα καταφέρουμε!
 

Σχόλια