Αθλητές σε καραντίνα| Μπάμπης Κεΐσογλου - ΠΑΟΚ Κοίλων:….. το να σου αλλάζουν ένα ολόκληρο τρόπο ζωής στα ξαφνικά δεν είναι και ότι καλύτερο!!!

 


Όταν έχεις μεγαλώσει σε ένα γήπεδο και έχεις βάλει ένα πρόγραμμα κοντά σ’  αυτό, το να σου αλλάζουν ένα ολόκληρο τρόπο ζωής στα ξαφνικά δεν είναι και ότι καλύτερο!!!
Πρωτόγνωρη και δύσκολη στη διαχείριση  η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού. Αναγκασμένοι είναι  οι αθλητές  να εξοικειωθούν μακριά από τις  αγωνιστικές υποχρεώσεις που βρίσκονται ένα αρκετά  μεγάλο διάστημα . Καινούργια δεδομένα διαβίωσης για όλους
Αθλητές και αθλήτριες μιλάνε στη σελίδα  "Ματιές στα σπορ"  για  το πόσο άλλαξε η ζωή τους  λόγω κορονοϊού.
Πώς βλέπουν αυτή την κατάσταση , πως τη βιώνουν αυτοί και τι βλέπουν από δω και πέρα στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν ;
 

Ένα σχόλιο γι’ αυτή την πανδημία που δεν έχει προηγούμενο.
Δυστυχώς το 2020 μας έχει βάλει σε μία δύσκολη περίοδο με τον Covid19!!! Πράγμα που έχει επηρεάσει πολύ κόσμο αρνητικά!!! Η προσωπική πρόληψη είναι η καλύτερη πρόληψη για τον συνάνθρωπό μας!!!
 
Εργάζεσαι κάπου Έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα  σου εκτός γηπέδου
Εργαζόμουν μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου.  Όπου η εστίαση δυστυχώς έχει μπει σε αναστολή.. η καθημερινότητα μου  φυσικά και έχει επηρεαστεί, όταν έχεις μεγαλώσει σε ένα γήπεδο και έχεις βάλει ένα πρόγραμμα κοντά σε αυτό,  το να σου αλλάζουν ένα ολόκληρο τρόπο ζωής στα ξαφνικά δεν είναι και ότι καλύτερο!!!
 


Σταμάτησε η αθλητική δράση και όλοι είμαστε πλέον στο σπίτι. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για έναν αθλητή;
Για έναν αθλητή το να κάθεται σπίτι πιστεύω είναι όπως ένας άνθρωπος δεν έχει να φάει!! Όταν έχεις μάθει να ζεις με αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο να μην κάνεις αυτό που αγαπάς!!!
 

Μετά από αρκετά  μεγάλο διάστημα αποχής και εκτός ρυθμού, το σώμα μπορεί να επανέλθει γρήγορα  αν εντέλει ξεκινήσουν πάλι οι αγώνες; Κάνεις  κάποια γυμναστική αυτό το διάστημα
Το σώμα για να επανέλθει σε ρυθμούς όπως ήταν από την αρχή της προετοιμασίας είναι λίγο δύσκολο για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή!! Πιστεύω όμως ότι υπάρχει θέληση από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και ότι μπορούμε να επιστρέψουμε σε ένα 70% της αρχικής μας κατάστασης σε περίπτωση που ξεκινήσουν ξανά!!!
Προπόνηση,  ναι κάνω ατομικά προγράμματα από τη μέρα που είχε βγει ήδη ανακοίνωση ότι θα σταματήσουμε.  Δεν έχω σταματήσει ούτε μία μέρα!!!
 

Πιστεύεις ότι θα παίξουμε φέτος ποδόσφαιρο ;
Η ευχή κάθε ποδοσφαιριστή πιστεύω θα είναι να παίξουμε και θα το ήθελα και εγώ πολύ!!!
 

Αν οι αγώνες ξεκινήσουν τη νέα χρονιά νομίζεις πως θα ήταν σωστό να πάμε σ’  ένα πρωτάθλημα έτσι όπως έχει  προγραμματιστεί ή πρέπει να γίνουν  κάποιες αλλαγές  στην διεξαγωγή του ;
Καλώς εχόντων των πραγμάτων σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να πάει όπως έχει προγραμματιστεί!!! Αλλαγές θα πρέπει να υπάρχουν μόνο στη σοβαρότητα προβλήματος τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τα σωματεία σαν σωματεία!!!
 

Το μήνυμα  και οι ευχές που θα ήθελες να στείλεις…
Εύχομαι να τελειώσει σύντομα όλο αυτό.
Όλος ο κόσμος να έχει υγεία και σαν ποδοσφαιριστής θέλω να μπω σε γήπεδο ξανά, αλλά να βγω υγιής!


Σχόλια