Αναρτήσεις Αθλητικός Σύλλογος «Αρίσταρχος» Κοζάνης: Μια σημαντική ημέρα για το Τζούντο της Κοζάνης

  


Μια σημαντική ημέρα για το Τζούντο της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας ξημέρωσε σήμερα. Μετά από πέντε χρόνια συστηματικής δουλειάς ο «Αρίσταρχος» είναι ανάμεσα στους πρώτους ερασιτεχνικούς αθλητικούς φορείς της χώρας που εντάχτηκαν στο επίσημο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.Μια εξέλιξη που σημοτοδοτεί με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι πληρούμε το σύνολο των τυπικών και ουσιαστικών προδιαγραφών για τη σωστή, ασφαλή και σύννομη λειτουργία και δίνει το δικαίωμα στο Σύλλογό μας να χρησιμοποιεί δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και στους αθλητές μας τη δυνατότητα να μοριοδοτούνται από τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους στο ντότζο.

Αυτή η σημαντική στιγμή για το Τζούντο της Κοζάνης ήρθε ως αποτέλεσμα της λειτουργία μας όλο το προηγούμενο διάστημα. Από την ίδρυση του «Αρίσταρχου» το 2015, λειτουργήσαμε με σοβαρότητα, θέτοντας φιλόδοξους και εφικτούς στόχους για το μέλλον. Η πρώτη επιτυχία ήρθε το 2017 με την αναγνώριση του Συλλόγου από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τη συστηματική συμμετοχή της ομάδας μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αργότερα το 2019, ο «Αρίσταρχος» έλαβε την «Ειδική Αθλητική Αναγνώριση» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που είναι προαπαιτούμενο για την σημερινή ένταξή μας στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Όλα τα παραπάνω τα πετύχαμε μαζί με τους ανθρώπους του Συλλόγου. Για τη σημερινή επιτυχία ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή της δικηγόρου Αγνής Δίκου και του φοροτεχνικού Θανάση Σάμπαλια. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Συνεχίζουμε!

Εκ μέρους του ΔΣ,

Διονύσης Στολτίδης

Προπονητής Τζούντο

Σχόλια