Μαθητές εν δράση! : Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης | φωτο - βίντεο

 


Σήμερα  Σάββατο 19/12 έγινε  συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο κυλικείο του ΔΑΚ από τις 9:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι. Η δράση αυτή είναι μία πρωτοβουλία μαθητών της Κοζάνης με αρωγούς το Δήμο Κοζάνης και τον ΟΑΠΝ. 

Ειδικότερα θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης όπως: Γάλα εβαπορέ, λάδι, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, σάλτσες, φρυγανιές, αλεύρι, καφέ, τσάι, ζάχαρη κ.τ.λ., χαρτικά, απορρυπαντικά, απολυμαντικά, είδη προσωπικής φροντίδας, (σαμπουάν, αφρόλουτρα), πάνες (βρεφικές και ακράτειας) και φάρμακα. 

Επίσης θα συγκεντρώνονται παιδικά ρούχα (καθαρά και σε άριστη κατάσταση). Ευπρόσδεκτα θα είναι και παιχνίδια που βρίσκονται σε καλή κατάσταση για να δώσουν χαρά σε μικρά παιδιά αυτές τις Άγιες μέρες.  

Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν σε κοινωφελείς δομές και δομές φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων (Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, Κοινωφελή Επιχείρηση και Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κοζάνης για να διανεμηθούν σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, Συσσίτιο Δήμου Κοζάνης, Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης, κ.ά.).

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ξαναφέρουμε το χαμένο χαμόγελο στα χείλη όλων των ανθρώπων.






περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 




Σχόλια