Αθλητές σε καραντίνα| Νίκος Λιάμης Εορδαϊκός: Να είμαστε υπεύθυνοι κι έτσι θα επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα μας!!!

 


Τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά όλα μοιάζουν πολύ δύσκολα για να μιλάμε για επανεκκίνηση αγώνων φέτος!!! Να είμαστε  υπεύθυνοι κι έτσι  θα επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα μας!!!
 

Πρωτόγνωρη και δύσκολη στη διαχείριση  η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού. Αναγκασμένοι είναι  οι αθλητές  να εξοικειωθούν μακριά από τις  αγωνιστικές υποχρεώσεις που βρίσκονται ένα αρκετά  μεγάλο διάστημα . Καινούργια δεδομένα διαβίωσης για όλους
Αθλητές και αθλήτριες μιλάνε στη σελίδα  "Ματιές στα σπορ"  για  το πόσο άλλαξε η ζωή τους  λόγω κορονοϊού.
Πώς βλέπουν αυτή την κατάσταση , πως τη βιώνουν αυτοί και τι βλέπουν από δω και πέρα στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν ;
 
Ένα σχόλιο γι αυτή την πανδημία που δεν έχει προηγούμενο.
Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα έχει επηρεάσει σε πολλούς τομείς την χώρα μας και πάνω από όλα την υγεία τον ανθρώπων  γι' αυτό θα ευχηθώ σε όλους πάνω από όλα να έχουμε υγεία και όλα βήμα -  βήμα θα στρώσουν!!!
 
Εργάζεσαι κάπου Έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα  σου εκτός γηπέδου
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας έχω ένα καφέ μπαρ... σίγουρα έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα μου εκτός γηπέδου, είναι αλλιώς να κάνεις προπόνηση με τους προπονητές σου και την ομάδα σου και αλλιώς να κάνεις μόνος σου!!!
 

Σταμάτησε η αθλητική δράση και όλοι είμαστε πλέον στο σπίτι. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για έναν αθλητή;
Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για ένα αθλητή αλλά όταν είσαι αθλητής θα βρεις τον χρόνο σου και τον χώρο σου για να κάνεις την προπόνηση σου!!!
 

Μετά από αρκετά  μεγάλο διάστημα αποχής και εκτός ρυθμού, το σώμα μπορεί να επανέλθει γρήγορα  αν εντέλει ξεκινήσουν πάλι οι αγώνες; Κάνεις  κάποια γυμναστική αυτό το διάστημα
Μετά από τόσο διάστημα αποχής όλοι ξέρουμε ότι θέλεις τον χρόνο σου για να βρεις τους αγωνιστικούς ρυθμούς ... δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου εκτός προπονήσεων ποτέ δεν ήμουν έτσι.. κάνω την προπόνηση μου!!! (Όταν αφήνεις κάτι σε αφήνει και αυτό)
 

Πιστεύεις ότι θα παίξουμε φέτος ποδόσφαιρο ;
Όπως βλέπουμε τα πράγματα έχουν σφίξει παρά πολύ τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά όλα μοιάζουν πολύ δύσκολα για να μιλάμε για επανεκκίνηση αγώνων φέτος!!! Αλλά πάντα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ότι ακολουθήσει!!
 

Αν οι αγώνες ξεκινήσουν τη νέα χρονιά νομίζεις πως θα ήταν σωστό να πάμε σ ένα πρωτάθλημα έτσι όπως έχει  προγραμματιστεί ή πρέπει να γίνουν  κάποιες αλλαγές  στην διεξαγωγή του ;
Αν ξεκινήσουν οι αγώνες σίγουρα θα πρέπει  να γίνουν κάποιες αλλαγές είμαστε πολλές ομάδες και δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες αλλά αυτό θα το αποφασίσουν η αρμόδιοι!!!
 
 

Το μήνυμα  και οι ευχές που θα ήθελες να στείλεις…
Η χώρα μας έχει δείξει πόσο δυνατή είναι σε πολλά πράγματα.
 Καλούμαστε σε άλλη μια δυσκολία να φανούμε αντάξιοι σε έναν αόρατο εχθρό.
 Να είμαστε  υπεύθυνοι κ έτσι  θα επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα μας!!!
Εύχομαι υγεία πάνω από όλα υπομονή και ο καθένας να βοηθάει τον συνάνθρωπο του σε αυτές της δύσκολες στιγμές!!!

Σχόλια