Αθλητές σε καραντίνα| Χρήστος Μπερμπερίδης - Εορδαϊκός: Είναι σαν να μας πήραν ένα κομμάτι του εαυτού μας ,της καρδιάς μας!

 

Είναι σαν να μας πήραν ένα κομμάτι του εαυτού μας ,της καρδιάς μας! Υπομονή και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας... και που θα πάει θα περάσει όλο αυτό.
 Πρωτόγνωρη και δύσκολη στη διαχείριση  η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού. Αναγκασμένοι είναι  οι αθλητές  να εξοικειωθούν μακριά από τις  αγωνιστικές υποχρεώσεις που βρίσκονται ένα αρκετά  μεγάλο διάστημα . Καινούργια δεδομένα διαβίωσης για όλους
Αθλητές και αθλήτριες μιλάνε στη σελίδα  "Ματιές στα σπορ"  για  το πόσο άλλαξε η ζωή τους  λόγω κορονοϊού.
Πώς βλέπουν αυτή την κατάσταση , πως τη βιώνουν αυτοί και τι βλέπουν από δω και πέρα στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν ;
 


Ένα σχόλιο γι αυτή την πανδημία που δεν έχει προηγούμενο.
Είναι αλήθεια ότι αυτό που ζούμε τους τελευταίους μήνες όχι μόνο εμείς αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης είναι πρωτόγνωρο.
Για εμάς που παίζουμε χρόνια ποδόσφαιρο είναι σαν να μας πήραν ένα κομμάτι του εαυτού μας ,της καρδιάς μας! Υπομονή και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας... και που θα πάει θα περάσει όλο αυτό.
 
Εργάζεσαι κάπου Έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα  σου εκτός γηπέδου
Δούλευα στην ΔΕΗ σαν συμβασιούχος εδώ και λίγο καιρό δεν δουλεύω και είμαι στο ταμείο ανεργίας.
 

Σταμάτησε η αθλητική δράση και όλοι είμαστε πλέον στο σπίτι. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για έναν αθλητή;
Είναι παρά πολύ δύσκολο για έναν αθλητή να σταματάει ξαφνικά! Επηρεάζει  αρνητικά την φυσική του κατάσταση την αγωνιστική του κατάσταση και την ψυχολογία του!
 


Μετά από αρκετά  μεγάλο διάστημα αποχής και εκτός ρυθμού, το σώμα μπορεί να επανέλθει γρήγορα  αν εντέλει ξεκινήσουν πάλι οι αγώνες; Κάνεις  κάποια γυμναστική αυτό το διάστημα
Δυστυχώς είναι πολύ μεγάλο το διάστημα αποχής και θα χρειαστεί σίγουρα μια μίνι προετοιμασία για να επανέλθουμε όσο το δυνατόν γίνετε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Προπονούμαι ατομικά όσο μπορώ πιο τακτικά αλλά όπως ξέρουμε όλοι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και όσο και να προπονηθείς  μόνος δεν είναι το ίδιο.
 

Πιστεύεις ότι θα παίξουμε φέτος ποδόσφαιρο ;
Πιστεύω πως η φετινή χρονιά θα χαθεί.
Όπως ξέρουμε και από την σούπερ λιγκ για να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα χρειάζονται και πολλά χρήματα που οι ερασιτεχνικές ομάδες είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν. Όμως όσο ζεις ελπίζεις και έτσι ελπίζω στο τέλος κάτι να αλλάξει.



 
Αν οι αγώνες ξεκινήσουν τη νέα χρονιά νομίζεις πως θα ήταν σωστό να πάμε σ ένα πρωτάθλημα έτσι όπως έχει  προγραμματιστεί ή πρέπει να γίνουν  κάποιες αλλαγές  στην διεξαγωγή του ;
Άποψή μου είναι ότι πρέπει το πρωτάθλημα να συνεχιστεί έτσι όπως έχει οριστεί. Προσωπικά δεν με απασχολεί αν τα παιχνίδια γίνονται Κυριακή-Τετάρτη ή τελειώσει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο η τον Ιούλιο αρκεί να παίξω.


Το μήνυμα  και οι ευχές που θα ήθελες να στείλεις…
 Δυστυχώς αυτή την χρονιά θα την θυμόμαστε για πάντα. Εύχομαι ο νέος χρόνος να μας φέρει στην καθημερινότητα μας που τόσο πολύ μας έχει λείψει!
Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο!

Σχόλια