Λεουτσάκος: «Είναι λύση ο εμβολιασμός των παικτών»

 
Αβεβαιότητα υπάρχει στις μικρότερες κατηγορίες καθώς ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία έναρξης της αγωνιστικής δράσης.
Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 – Φούτμπολ Λιγκ Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στο «Metropolis 95.5» για το τι μέλλει γενέσθαι με τη σέντρα των πρωταθλημάτων, τη συμφωνία με την ΕΡΤ ενώ πρότεινε να εμβολιαστούν οι παίκτες όπως θα συμβεί στην Ιταλία.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη σέντρα του πρωταθλήματος: «Δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Δεν έχουμε κάτι. Πιστεύω ότι θα γίνει κάτι από εβδομάδα. Το να αρχίσουμε στις 3 Ιανουαρίου δεν υπάρχει. Θα κάνουμε ένα συμβούλιο για να δούμε πως βγαίνει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μας. Πρέπει να δούμε τις αγωνιστικές και πως μπορεί να γίνει. Θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας κάποιες ημερομηνίες ».

Για τη συμφωνία με την ΕΡΤ: «Είμαστε σε διαβουλεύσεις. Έχουμε συμφωνήσει στο οικονομικό και πλέον κοιτάμε το τεχνικό. Πότε και πόσα παιχνίδια θα δείχνει».

Για εμβόλιο: «Η πανδημία δεν βοηθά κανέναν. Εξαρτιόμαστε από τους επιδημιολόγους. Να εμβολιαστούν οι αθλητές ώστε να μην έχουμε κινδύνους. Αφού οι ομάδες έχουν ένα δυσβάστακτο ποσό για τα τεστ τότε γιατί να μην γίνει. Βέβαια, δεν θα παρακάμψουμε κανέναν. Όταν θα έρθει η σειρά μας να γίνει και αυτό αν γίνεται».

Σχόλια