Συμφώνησε με Γιάννη Πάντο η FC Hellas München! | βίντεο

  


Ανακοίνωση ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας FC Hellas Mονάχου 

Συμφώνησε με Γιάννη Πάντο η FC Hellas München! 

Μέσω του σχεδιασμού που έχουμε ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο ως ομάδα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του υψηλόσωμου 24χρονου γκολκίπερ Γιάννη Πάντου (ύψος 1.97, 24 χρονών) Ο εν λόγω τερματοφύλακας έχει παίξει τέσσερα χρόνια στον Μακεδονικό Κοζάνης (Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης), στον Μακεδονικό Σιάτιστας (Γ' Εθνική), στην Βέροια (Γ' Εθνικη) και τον τελευταίο χρόνο Κοζάνη ΦΣ με 20 συμμέτοχες. 

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές από Ελλάδα και παράλληλα ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας μας.

Ο Γιάννης βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στο Μόναχο πρόλαβε ωστόσο να κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα μας. Επίσης άξιο αναφοράς είναι πως από την δεύτερη εβδομάδα που έχει φτάσει στην πόλη προσελήφθη στην Ελληνική εταιρεία  Mediterran Wine & Food GmbH, η οποία είναι χορηγός στην ομάδα μας, ως οδηγός φορτηγού. 

Στο κομμάτι λοιπόν που δίνουμε ιδιαίτερο βάρος είναι να αποκατασταθούν και επαγγελματικα οι ποδοσφαιριστές μας και σε μια τέτοια περίοδο κρίσης, μπορεί αυτή την στιγμή λόγω κορονοϊού να μην μπορουν να παίξουν ποδόσφαιρο άλλα θα έχουν εξασφαλίσει αν μη τι άλλο μια οικονομική σιγουριά στην ζωή τους.

Georgios Kitsios FC Hellas München



Σχόλια