Super League 2 – Football League : Τροποποίηση προκήρυξης - Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη αύριο Τετάρτη 30/12

Η Super League 2 συγκαλεί την Τετάρτη (30/12) ΔΣ για τροποποίηση της προκήρυξης. «Όχι» για παράταση της αγωνιστικής περιόδου.
 
Την απόφαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων περιμένει την Τρίτη (29/12) η Super League 2 στο αίτημα που έχει καταθέσει για έναρξη πρωταθλήματος. Ανεξαρτήτως, όμως της ημερομηνίας σέντρας η διοργανώτρια διαπίστωσε ότι ο τρόπος διεξαγωγής θα αλλάξει.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στην τηλεδιάσκεψη που έγινε την Τρίτη (29/12) μεταξύ της ΕΠΟ, του προέδρου της Super League 1, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και του προέδρου της SL2, Λεωνίδα Λεουτσάκου έγινε γνωστό ότι παράταση στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου δεν μπορεί να δοθεί πέραν τις 19ης Μαΐου λόγω του Euro.
 
Η Super League 2 πριν τις 10 Ιουνίου δεν μπορεί να ολοκληρώσει πρωτάθλημα 32 αγώνων, οπότε πάμε σε τροποποίηση προκήρυξης. Μία από τις λύσεις που εξετάζονται είναι σεζόν 27 αγώνων, με πλέι οφ και πλέι άουτ ενός γύρου. Αυτό θα συζητηθεί στο ΔΣ που θα προγραμματιστεί για την Τετάρτη (30/12).
 
Φυσικά, αυτό που «καίει» πλέον τις ομάδες της κατηγορίας είναι τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Γνωρίζουν ότι η αλλαγή στην προκήρυξη αναμένεται να διαφοροποιήσει την προσφορά της ΕΡΤ, αφού τα ματς θα είναι λιγότερα.
 
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της Λίγκας:
 
 «Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30/12/2020 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Super League 2 – Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
 
-Ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις για την έναρξη του πρωταθλήματος
 
-Τροποποίηση προκήρυξης
 
-Διάφορα Θέματα».

Σχόλια