Προολυμπιακή ομάδα Tae Kwon Do: Ο δρόμος προς την Ολυμπιάδα περνάει και από την Κοζάνη... Καλή επιτυχία!!! | φωτο - βίντεο


Συνεχίζεται στο κλειστό ΔΑΚ Κοζάνης η προετοιμασία της Προολυμπιακής  ομάδας Ταεκβοντό υπό το βλέμμα και τις οδηγίες  των δύο ομοσπονδιακών - Ολυμπιακών προπονητών κ. Αλμασίδη  Χρήστο και κ Ζηνέλη Θεόδωρο.

 Από την Παρασκευή 11/12 η προολυμπιακή ομάδα Tae Kwon Do της Ελλάδας, βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης στα πλαίσια της προετοιμασίας  για την ευρωπαϊκή πρόκριση που θα γίνει τον Μάιο, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.


 Οι αθλητές της προολυμπιακής ομάδας Τεληκωστόγλου Απόστολος, Χαμαλίδης Κωνσταντίνος, Τζέλη Φανή και Μητσοπούλου Νάσια, μαζί με τέσσερις ακόμη αθλητές που επέλεξαν οι ίδιοι ως ζευγάρι για την προπόνηση, τον Θολιώτη Βασίλειο, Καραμανώλη Νικόλαο, Καλαϊζίδη Νικόλαο και Καλτέκη Φαίδρ , θα ολοκληρώσουν αύριο Τρίτη  22/12 την προετοιμασία τους που διεξάγεται στο ΔΑΚ Κοζάνης.

 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do σεβόμενη πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχει υποβάλει τους αθλητές και προπονητές σε πολλούς ελέγχους μοριακών τεστ, έτσι ώστε η ολυμπιακή προετοιμασία να γίνεται με απόλυτη υγειονομική ασφάλεια. 

Η Προολυμπιακή ομάδα θέλει να ευχαριστήσει  τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και τον Ζήση Μάρα πρόεδρο του ΟΑΠΝ, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια τους. 


 Οι ολυμπιακοί προπονητές κ.κ.  Αλμασίδης Χρήστος και Ζηνέλης  Θόδωρος όπως και οι τέσσερις αθλητές Τεληκωστόγλου Απόστολος, Χαμαλίδης Κωνσταντίνος, Τζέλη Φανή και Μητσοπούλου Νάσια μίλησαν για την προσπάθεια της πρόκρισης και την προετοιμασία τους   στην κάμερα Ματιές στα σπορ ... 




περισσότερες φωτογραφίες εδω
ρεπορτάζ: Γιώργος Κατσίκας 





Σχόλια