Γ’ Εθνική: “Ενημερωθήκαμε πως σύντομα θα έχουμε νέα”

  


Οι εξελίξεις «τρέχουν» στο στρατόπεδο της Γ’ Εθνικής, με τις ομάδες να περιμένουν να δοθεί το «πράσινο φως» για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Ο Τάσος Τριανταφύλλου του Γιούχτα αποτελεί ένα από τα μέλη της ειδικής επιτροπής που συμμετείχαν στις τηλεδιασκέψεις με τους κ.κ. Διακοφώτη και Μαυρωτά για το μέλλον της Γ Εθνικής. Ο φορ της Κρητικής ομάδας μίλησε στην εφημερίδα «Match» για όσα συνέβησαν αυτό το διάστημα. Αναφέρθηκε στην προσέγγιση της ΕΠΟ, στην ενότητα των παικτών, στην ομάδα τους αλλά και στο ότι έδωσαν… φωνή στην κατηγορία μετά από χρόνια.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Γιούχτα Τάσος Τριανταφύλλου τόνισε:
«Μέχρι και την τελευταία τηλεδιάσκεψη που κάναμε με τους αρμόδιους τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά και πλέον το θέμα της επανέναρξης των προπονήσεων και της επαναφοράς των αγώνων το βλέπουν πιο “ζεστά”. Συντάξαμε το πρωτόκολλο που μας ζητήθηκε και μάλιστα το αποστείλαμε ήδη μέσω της ΕΠΟ στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και ενημερωθήκαμε πως σύντομα θα έχουμε νέα.

Όλα όσα κάναμε με τους συναδέλφους μου αυτό το διάστημα, είτε εκείνους που βρέθηκαν στην τηλεδιάσκεψη, είτε εκείνους που παρακολουθούσαν τις εξελίξεις κοντά μας, ήταν ιδιαίτερα οργανωμένα και στοχευμένα. Το ότι έφτασαν σε σημείο ερασιτέχνες παίκτες με τη βοήθεια του ΠΣΑΠ και της ΕΠΟ να κάνουν τέτοιες τηλεδιασκέψεις, από μόνο του λέει πάρα πολλά.

Και από τη στιγμή που έγινε μια τέτοια αρχή, θα μπορούσαμε από εδώ και πέρα να διεκδικήσουμε και άλλα ζητήματα. Ένας ποδοσφαιριστής για να είναι έτοιμος να ξεκινήσει άμεσα πρέπει ήδη αυτούς τους μήνες να προετοιμάζεται από μόνος του. Θεωρώ πως αν μας δοθεί ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων θα είναι αρκετά καλά, καθώς δεν βγαίνουν μετά οι ημερομηνίες.

Η ομάδα του Γιούχτα έχει θέσει ψηλά τον πήχη τις τελευταίες σεζόν, όπου ήδη 2-3 χρόνια παραμένει στην κατηγορία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά οργανωμένο σωματείο που έχει ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Κάναμε πολλές μεταγραφές φέτος και ήταν μεταβατικό λίγο το ξεκίνημα μας».

liganews.gr

Σχόλια