Δημοσθένης Κουπτσίδης: Οι εξελίξεις για τις εκλογές της ΕΠΟ - Εχθρική η στάση Αυγενάκη απέναντι στην ΕΠΟ | βίντεο


Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης  μίλησε στην εκπομπή του κ. Θωμαΐδη "Η Δίκη στο OPEN", για την αναβολή στην προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στην ΕΠΟ, την FIFA και την UEFA με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη ο οποίος την ακύρωσε, μισή ώρα πριν αυτή ξεκινήσει .... «Ζούμε στην χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία , δεν μπορεί λοιπόν  στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία στις εκλογές που προβλέπονται από το καταστατικό μια Ομοσπονδίας, αντί να έχουμε προτάσεις από τη βάση προς τα πάνω να έχουμε υποβολή κάποιου γεγονότος.  Ούτε Βόρει Κορέα είμαστε ούτε η Λιβύη του Καντάφι ....»

«Μισή ώρα πριν γίνει η συνάντηση ο κ. Αυγενάκης την ακύρωσε. Είναι εχθρική η στάση του απέναντι στην Ομοσπονδία, στόχος να αναβάλλει και πάλι τις εκλογές. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε ιδιότυπη ομηρία, είναι μια ζοφερή πραγματικότητα» 

 «Δεν μπορεί να υπάρχει υποβολή, γίνονται μεθοδεύσεις, ας αφήσουν την διαδικασία να γίνει όπως πρέπει είτε είναι ο Ψαρόπουλος, είτε ο Ζαγοράκης οι υποψήφιοι πρόεδροι. Ο κορωνοϊός είναι η δικαιολογία για τις εκλογές, αν δεν μπορούν να έρθουν 60 άτομα με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο, τότε τι να πω».

Επίσης πρόσθεσε: «Σε έγγραφο της FIFA και της UEFA υπάρχουν συγκεκριμένες παρατηρήσεις και ο κ. Αυγενάκης δεν δέχεται να συζητήσει, εδώ ανέβαλλε την συνάντηση μας μισή ώρα πριν γίνει» και συμπλήρωσε: «Η μεθόδευση είναι αθλητική και όχι πολιτική. Υπάρχουν αθλητικά συμφέροντα. Δεν ξέρω από πού. Αν γίνει ο διάλογος θα φανεί από πού υπάρχει κατεύθυνση. Ο Υφυπουργός αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο με την Ελληνικό Ομοσπονδία».


δείτε απόσπασμα της εκπομπής https://youtu.be/pxRW0DazqW4




Σχόλια