Γυρίζουμε το χρόνο πίσω στο 1999 να θυμηθούμε την ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης που συμμετείχε σε Τουρνουά για το fair play

Στην Αθήνα το 1999,  πραγματοποιήθηκε Τουρνουά για το fair play και συμμετείχαν όλες οι  ΕΠΣ της Ελλάδας. Το τουρνουά έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Γείτονα στη Βάρη Αττικής.

Στη φωτογραφία η ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης. 

Από επάνω αριστερά: Καπετάνος , Ζαφείρης, Τοπάλης, Παπαγεωργίου, Λεωνιδάκης, Τραπεζανλίδης Γ,  ...?..., Βασιλειάδης, Σκυπιτάρης και Παπασπανός. 

Στη μεσαία σειρά αριστερά .....?....., Πλάνος, Μητσιόπουλος, Γκίκας, Μπερμπερίδης, Τσολάκης, Σκόδρας, Βοριαζίδης, Σικαλόπουλος και ο  πατέρας  Σικαλοπουλος. 

Κάτω αριστερά Τσολάκης (πατέρας), Τοπάλης (πατέρας) Αρβανίτης, Κουσαλίδης, Σαργκάνης, Λεμονής, Τούνας (ο προπονητής μας), Αρδίζογλου και ο Φαμέλης. 

Πέρασαν και πολλά χρόνια από τότε οπότε να με συγχωρείτε για όσους ξέχασα.  (Πληροφορίες Παναγιώτης Τσολάκης)

Την αποστολή συνόδευε ο Γιάννης Κουσαλίδης ο κύριος με το άσπρο μπλουζάκι δίπλα από το Νίκο Σαργκάνη. 

Πρόεδρος τότε της ΕΠΣ Κοζάνης ο Στάθης Βαρυτιμίδης.  Προπονητής ο Τέλης Τούνας. 

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη φωτογραφία τον Γιάννη Παπαγεωργίου (στην πάνω σειρά με το μπλε μπλουζάκι) που ήταν αρχηγός στην ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης. Και τον κ. Γιάννη Κουσαλίδη για το πίσω μέρος της φωτογραφίας με την αφιέρωση τον ποδοσφαιριστών Σαργκάνη, Λεμονή, Αρδίζογλου, Αρβανίτη και Φαμέλη. 

"Με όλη μας την αγάπη σε μια από τις καλύτερες ομάδες του fair-play ! 



Ο Γιάννης ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Ακαδημία Μπέμπηδων Βατερού  μετά για χρόνια στον Εθνικό Βατερού,  αρχηγός,  με προπονητές τον Κυριάκο Μιχαηλίδη και  Τάκη Καραθανάση. 

Σχόλια