Γυρίζουμε το χρόνο πίσω στο 2010 .. να θυμηθούμε από τα καλύτερα τουρνουά υποδομών της περιοχής μας

  

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω στο 2010 .. να θυμηθούμε από τα καλύτερα τουρνουά υποδομών  της περιοχής μας. Πρόκειται για τα τουρνουά που διοργάνωνε πάντα με μεγάλη επιτυχία ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας! 

Το συγκεκριμένο είναι το 15ο τουρνουά υποδομών. Το Πάσχα του 2010 


15ο Τουρνουά Ηρακλή Πτολ/δας

Το χάρηκαν με την ψυχή τους

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλή Πτολεμαΐδας, το δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας  και το γήπεδο του Καρυοχωρίου, φιλοξένησαν περίπου 700 παιδιά τα οποία συμμετείχαν στο 15ο Τουρνουά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ηρακλή Πτολεμαΐδας» ,από 07 έως 10 Απριλίου 2010.

Ένας από τους υπεύθυνους και διοργανωτές κ. Γιάννης Κουλίδης δήλωσε:

Την δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα κάθε χρόνο για ένα τετραήμερο στο αθλητικό μας κέντρο διεξάγονται 200 αγώνες με την συμμετοχή 40 ομάδων. Βασικό ρόλο για την διεξαγωγή των αγώνων παίζουν τα γήπεδα της Ακαδημίας που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για διεξαχθούν ιδανικά οι αγώνες του Τουρνουά. Στόχος μας είναι η ποιότητα του ποδοσφαίρου και ΌΧΙ αποκλειστικά το αποτέλεσμα, επίσης το ήθος τόσο των παικτών όσο και των παραγόντων και οπωσδήποτε ο σεβασμός στις αρχές και τους κανόνες που διέπουν το ποδόσφαιρο. Η ποιότητα της δουλείας των προπονητών, η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των αθλητών και οι ανθρώπινες σχέσεις που γεννιούνται σε αυτές τις εκδηλώσεις. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι από όλη την Ελλάδα και μερικές φορές και από το εξωτερικό. Συνολικά οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν είναι ηλικίας από 8-17 ετών και ο αριθμός των παιδιών αγγίζει τα 700.Οι μεταφορά των ποδοσφαιριστών από και προς τα γήπεδα γίνεται με την ευθύνη της Ακαδημίας. Ο Σύνδεσμος διαιτητών Κοζάνης έχει την ευθύνη διεξαγωγής των αγώνων. Το γεγονός ότι αισίως φθάσαμε στο 15ο Τουρνουά επιβεβαιώνει την επιτυχία μας και επιβραβεύει την προσπάθεια μας.

Η διοργάνωση δεν σταμάτησε μόνο στα γήπεδα, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση την Πέμπτη το βράδυ σε γνωστό Ξενοδοχείο της πόλης της Πτολεμαΐδας, η ακαδημία του Ηρακλή δεξίωσε τις αποστολές των ομάδων. Οι υπεύθυνοι της ακαδημία τίμησαν την Γραμματούλα Χρηστίδου , την αθλήτρια της «Εορδαϊκής Δύναμης»  που κατάφερε να κρεμάσει στο λαιμό της το χάλκινο Μετάλλιο  στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do, που έγινε  στην πόλη Τιχουάνα στο Μεξικό.  Με την παρουσία τους τίμησαν την γιορτή ο Νομάρχης Κοζάνη κ. Γιώργος Δακής και ο δημοτικός σύμβουλος Πτολεμαΐδας κ. Γιάννης Ασπράγκαθος.

 

Η  κατάταξη των ομάδων ανά κατηγορία είχε ως εξής:

 

ΜΙΝΙ: Παιδιά γεννημένα (2001-2002)

1η θέση Αναγέννηση Πτολεμαΐδας

2η θέση Ηρακλής Πτολεμαΐδας

3η θέση Ατρόμητος Πτολεμαΐδας

Πρώτοι σκόρερ στην κατηγορία των ΜΙΝΙ αναδείχθηκαν οι Τσαγκαλίδης του Ηρακλή και Μπιλάκης της Αναγέννησης ενώ το κύπελλο ήθους πήραν οι Λέοντες Μουρικίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας απένειμε τα κύπελλα στις ομάδες ενώ η αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας κα. Σοφία Λαζαρίδου στους πρώτους σκόρερ.

 

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Παιδιά γεννημένα (1999-2000)

1η θέση Λέοντες Μουρικίου

2η θέση ΑΕ Φαλήρου

3η θέση Μακεδονικός Κοζάνης

Πρώτος σκόρερ της κατηγορίας των ΤΖΟΥΝΙΟΡ αναδείχθηκε ο Κυζιρίδης του ΠΑΟΚ με 7 γκολ ενώ το κύπελλο ήθους πήραν οι Ακρίτες Κοζάνης.

Τις απονομές των κυπέλλων έκανε ο αντινομάρχης Κοζάνης κ. Γιάννης Στεφανίδης ενώ αυτά του πρώτου σκόρερ και ήθους η αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας κα. Σαββίδου Κική.

 

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: Παιδιά γεννημένα (1997-1998)

1η θέση Πιερικός Κατερίνης

2η θέση Νίκη Βόλου

3η θέση ΑΕ Φαλλήρου

Πρώτος σκόρερ της κατηγορίας του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ αναδείχθηκε ο Συμεωνίδης  της Α.Ε. Φαλήρου με 6 γκολ  και ο Σέχι του Μακεδονικού Κοζάνης ενώ το κύπελλο ήθους πήρε η ομάδα της Ακαδημίας Ηρακλής.

Τις απονομές των κυπέλλων έκανε η Δήμαρχος Μουρικίου κα. Παρασκευή Βρυζίδου.

 

ΠΑΙΔΙΚΟ: Παιδιά γεννημένα (1995-1996)

1η θέση ΑΕ Φαλήρου

2η θέση Μακεδονικός Κοζάνης

3η θέση Νίκη Βόλου

Πρώτος σκόρερ της κατηγορίας του ΠΑΙΔΙΚΟΥ αναδείχθηκε ο Ευαγγελόπουλος από την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης  ενώ το κύπελλο ήθους πήρε η ομάδα των Ταγαράδων. Τις απονομές των κυπέλλων έκανε ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής.

 

Τα αναμνηστικά στους διαιτητές της διοργάνωσης  έδωσε ο γιατρός Ονούφριος Μαυρίδης.

 

Με το τέλος του Τουρνουά  ο κ. Δημήτρης Σπυρίδης ένας εκ των ιδρυτών της Ακαδημίας τόνισε: « Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να το βελτιώνουμε και εμείς από τη μεριά μας φροντίζουμε να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να βοηθάμε το ποδόσφαιρο να προοδεύει, επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βοήθησαν στην διεξαγωγή του Τουρνουά ».

 

 

Φίλαθλοι


Τα τζούνιορ της Ακαδημίας του Μακεδονικού Κοζάνης κατέκτησαν την 3η θέση στην κατηγορία τους


Ο αντινομάρχης Κοζάνης κ. Γιάννης Στεφανίδης απονέμει το κύπελλο και τα μετάλλια στον αρχηγό αρχηγός των Τζούνιορ  του Μακεδονικού Κοζάνης Βογδόπουλο.

Οι ομάδες των Τζούνιορ που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις. Στην 1η Λέοντες Μουρικίου, 2η ΑΕ Φαλήρου και 3η Μακεδονικός Κοζάνης.

Η  Μουρικίου κα. Παρασκευή Βρυζίδου απένειμε τα κύπελλα,  στους ισόβαθμους στην κατηγορία του προπαιδικού, Σέχι του Μακεδονικού Κοζάνης  και Συμεωνίδη  της Α.Ε. Φαλήρου. 
Ο Νομάρχης Κοζάνης κ. Γιώργος Δακής απένειμε το κύπελλο του πρώτου σκόρερ στην κατηγορία του παιδικού, στον Ευαγγελόπουλο Κωστή του Μακεδονικού Κοζάνης.

Το παιδικό τμήμα του Μακεδονικού Κοζάνης χαίρετε τη νίκη του

Ο κ. Παπαδόπουλος, ο κ. Καρατέρπος και ο κ. Μπισούκης ήταν οι διαιτητές που διαιτήτευσαν τον τελικό του παιδικού τμήματος

Κατά την είσοδο των ομάδων του τελικού του παιδικού τμήματος στον αγωνιστικό χώρο, (ΑΕ Φαλήρου – Μακεδονικός) . 

Οι μπόμπιρες της Αναγέννησης Πτολεμαΐδας πανηγυρίζουν την νίκη τους

Ακαδημία Αναγέννηση Πτολεμαΐδας

Ακαδημία Ακριτών Κοζάνης

Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας

Ακαδημία Ατρόμητου Πτολεμαΐδας

Οι μπόμπιρες του Μακεδονικού  Κοζάνης πανηγυρίζουν τη νίκη τους

Ακαδημία Λεόντων Αναρράχης
 
περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 

Σχόλια