Γυρίζουμε το χρόνο πίσω .... στο 2011 ... στη φιέστα για την άνοδο στην Β' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης του Απόλλωνα Ακρινής

 


Γυρίζουμε το χρόνο πίσω .... στο 2011 ... στη φιέστα για την άνοδο στην Β' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης του Απόλλωνα Ακρινής 

"Ημέρα γιορτής ήταν η Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, για την Ακρινή.

Μέσα σε θαυμάσιο κλίμα και παρουσία αρκετών φιλάθλων ο Απόλλων Ακρινής γιόρτασε την άνοδο της ομάδας στην Β΄ΕΠΣΚ.

Η σεζόν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους παίκτες του Χρήστου Δενεσίδη, αλλά στο τέλος επιτυχημένη.

Την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στους πρωταθλητές έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Κοζάνης κ.  Βαρυτιμίδης Στάθης 

Ακολούθησε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης που διατηρεί άριστες σχέσεις με την ομάδα της Ακρινής. Για την ιστορία ύστερα από ένα καλό παιχνίδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2 Για την Ακρινή σκόραραν ο Καραφυλλίδης με κοντινό σουτ, και ο Παπαδόπουλος Γιώργος με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ. Ο Μακεδονικός σκόραρε με τους Σταφυλίδη και Κατσίκα (δύο πέναλτι) Δοκάρι είχε και ο Ευαγγελόπουλος του Μακεδονικού. Άριστες εντυπώσεις με την απόδοση τους άφησαν οι μικροί του Μακεδονικού (Ευαγγελόπουλος, Κρικέλης, Τζελαπτσής), αλλά και οι έμπειροι παίκτες της Ακρινής με πρώτο παίκτη τον δυναμικό αριστερό μπακ χαφ Παπαδόπουλο Γιώργο που η πολύ καλή απόδοσή του όμως επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του όπου και αποχώρησε ευτυχώς όχι σοβαρά.


Απόλλων Ακρινής (Δενεσίδης): Τσαουσίδης Χ., Παπαδόπουλος Γ., Καζαντζίδης Δ., Αντωνιάδης Γ., Αντωνιάδης Θ., Βοριαζίδης Γ., Βοριαζίδης Χ., Δενεσίδης Ν., Ευθυμιάδης Ι., Καραφυλλίδης, Σαριγιαννίδης. (έπαιξαν και οι Δημητριάδης Λ/Γ, Δημητριάδης Μ/Γ, Τσαουσίδης Β., Ευθυμιάδης Μ., Σισμανίδης, Μουρατίδης Χ., Τσαναξίδης Τ.)

 Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Κεχαγιάς, Καλημέρης, Ευθυμιάδης, Αντωνόπουλος Γ., Πάτσιος, Μπέμπης, Κατσίκας, Σκρέκας, Σταφυλίδης, Ευαγγελόπουλος, Αντωνόπουλος Κ. (έπαιξαν και οι Τζελαπτσής, Κρικέλης, Τράτσκας)

Διαιτητής: Μαρόπουλος

Βοηθοί: Σύκος, Αραβοπούλου


Ο προπονητής της ομάδας Δενεσίδης Χρήστος, με δηλώσεις του , αναφέρθηκε στην συλλογική προσπάθεια της ομάδας: "Είμαστε όλοι χαρούμενοι και νιώθουμε δικαιωμένοι για τις προσπάθειες μας. Είναι μία συλλογική προσπάθεια και η επιτυχία ανήκει σε όλους μας. Κάναμε πρωταθλητισμό και ήρθε η δικαίωση. Ήμασταν ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Μακεδονικού που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση μας.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ατματζίδης Νίκος τόνισε για την επιτυχία του Απόλλωνα: ".H άνοδος στη Β΄ΕΠΣΚ είναι κάτι σημαντικό όχι μόνο για την Ακρινή, αλλά για την ευρύτερη περιοχή. Θέσαμε από πέρσι ως στόχο τον πρωταθλητισμό και αυτή ήταν μία συνειδητή επιλογή που κάναμε, χωρίς να υπολογίσουμε τις δυσκολίες που έχει το πρωτάθλημα. Έχουμε σκοπό να στηριχτούμε σε αθλητές από την Ακρινή και από τη γύρω περιοχή. Ευχαριστώ την ομάδα και την διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης που ήρθαν και μοιράστηκαν τη χαρά της ανόδου μαζί μας”. 












περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 


 

 

 

Σχόλια