Πέτρος Στοΐλας: "Η φανέλα του Πανσερραϊκού… ίσως είναι η πιο βαριά στην επαρχία"



Στην ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πέτρος Στοϊλας, που μίλησε για την περιπέτεια του κορωνοϊού και τις συνέπειές του στο ποδόσφαιρο καθώς και για το  τον στόχο της ομάδας του. 

Ο Σερραίος τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για την περιπέτεια του κορωνοϊού και τις συνέπειές του στο ποδόσφαιρο: «Αρχίσαμε προπονήσεις μετά από 3.5 μήνες υπομονής. Οι προπονητές συνήθισαν να κάνουν δυο μήνες προετοιμασία και 8 μήνες αγώνων. 

Ουσιαστικά εδώ γίνεται το αντίθετο. Έγιναν ουσιαστικά 8 μήνες προετοιμασίας, για να παίξουμε τους αγώνες σε 2 μήνες. Δεν πρέπει να κρύψουμε κάτω από το… χαλάκι που λέγεται κορωνοϊός τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι σημαντικό αυτό. Και πέρυσι αυτές οι κατηγορίες ξεκίνησαν αργά, στα τέλη Οκτώβρη. 

Μη σταθούμε μόνο στον κορωνοϊό, απλώς αναδείχτηκαν περισσότερο τα προβλήματα αυτών των κατηγοριών. Αφού τελειώσει αυτή η χρονιά με υγεία, πρέπει να παρθούν σωστές αποφάσεις, για να είναι καλύτερη η επόμενη σεζόν από τις προηγούμενες».

Για το στόχο του Πανσερραϊκού: «Ο περσινός Πανσερραϊκός κατάφερε πολλά πέρυσι, πρωτάθλημα και άνοδο αήττητος. Κάτι δύσκολο, είναι πάντα επίπονος ο πρωταθλητισμός. Θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι ανάλογο. Η διοίκηση έχει όραμα και οργάνωση, για να κάνουμε ξανά πρωταθλητισμό, χωρίς να είμαστε… φούσκα. Για να επιστρέψει ο Πανσερραϊκός και να παραμείνει στις υψηλές κατηγορίες. Η ομάδα διαθέτει μια από τις πιο βαριές φανέλες στο πανελλήνιο, ίσως είναι η πιο βαριά στην επαρχία. Έγιναν επιλογές με προσοχή, σε παίκτες, τιμ και συνεργάτες, ώστε η φανέλα να μας απογειώσει, γιατί πολλές φορές δε μπορείς να σηκώσεις το βάρος μιας τέτοιας φανέλας και κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα».

ΕΡΤ 

Σχόλια