Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πυγμαχίας: Άρχισαν οι εκβιασμοί!!!

 


Μετά την ανακοίνωση-καταγγελία του ΣΕΠΠ (στις 7/2/2021, στην σελίδα του Facebook) για μεθόδευση με στόχο τη διαγραφή εβδομήντατεσσάρων (74) πυγμαχικών σωματείων άρχισαν οι εκβιασμοί και οι απειλές προς τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών.

Οι εν λόγω εκβιασμοί προέρχονται από την ηγεσία του ΔΣ της ΕΟΠ, οι οποίοι μιλάνε για καταγγελία προς τον εισαγγελέα για υπεξαίρεση δημοσίου εγγράφου εμπλέκοντας τον ΓΓΑ κ Μαυρωτά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη για να δώσουν επισημότητα στην τρομοκρατία.

Ο στόχος τους είναι προφανής: Να φυμώσουν τη φωνή της πυγμαχίας και να μην μάθει κανείς τα ύποπτα κι επικίνδυνα σχέδιά τους!!!

Ας ξεκινήσουμε με μια διαπίστωση:

Από τη στιγμή που μιλάνε για υπεξαίρεση δημοσίου εγγράφου αυτομάτως αποδέχονται την ύπαρξή του αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και τα σχέδιά τους.

Ας μιλήσουμε όμως για την ταμπακιέρα....

Είναι γνωστό ότι το ΔΣ της ΕΟΠ είναι ορισμένο από το πρωτοδικείο (και όχι εκλεγμένο) και η ύπαρξή του περιορίζεται στη διαχείριση των αγωνιστικών και τεχνικών  υποθέσεων της ομοσπονδίας και κυρίως να οδηγήσει την ΕΟΠ σε εκλογές. 

Επίσης, είναι γνωστό το αφήγημά τους για υπέρογκα και μη διαχειρίσιμα χρέη της ΕΟΠ χωρίς όμως να μπορούν με αποδείξεις να τα δικαιολογήσουν.

Συγκεκριμμένα:

Ο Γ.Γ. της ομοσπονδίας κ. Σπύρος Μοσχάτ, σε ΔΣ της ΕΟΠ μέσω Zoom, κατέθεσε ότι η ομοσπονδία χρωστάει 300.000€, (με κατασχέσεις κι επισχέσεις προς την ΕΟΠ) στην κα Ξανθή Πούλιου, πρώην υπάλληλο της ΕΟΠ.

Δήλωση-κατάθεση του κ. Μοσχάτ που όμως δεν συνοδεύεται από τα αντίστοιχα έγγραφα!!!

Είναι φανερό ότι επ' ουδενί δεν θέλουν να κάνουν οικονομικό απολογισμό και εκλογές, οδηγώντας το άθλημα στο χάος!!!

Στην περίπτωση που πραγματοποιηθούν τα σχέδιά τους αυτομάτως 

1- το άθλημα χάνει την οποιαδήποτε χρηματοδότηση από το κράτος, παύουν όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες, η προολυμπιακή ομάδα σταματάει την διεκδίκηση των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς αγώνες, οι προσπάθειες χρόνων και τα όνειρα των αθλητών πετιούνται στο καλάθι των αχρήστων και το άθλημα μπαίνει στον πάγο με αβέβαιο χρονικό ορίζοντα επαναφοράς του στην κανονικότητα και

2- στην περίπτωση που διαγραφούν τα σωματεία αυτομάτως η ομοσπονδία ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ και το άθλημα εισέρχεται σε μια μακρά περίοδο αβεβαιότητας!!!

Ως πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, καλώ όλους τους προπονητές, σωματεία, αθλήτριες/ες, παράγοντες και φίλους της πυγμαχίας να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με σκοπό να εμποδίσουμε να πραγματοποιηθούν τα σκοτεινά τους σχέδια σώζοντας το άθλημά μας!!!

Η πυγμαχία ανήκει στους αθλητές, τους προπονητές και τα σωματεία και είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να αποφασίζουν για το μέλλον τους και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Σχόλια