Γιάννης Μπαλίτσας: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι


Μετά τα όσα ακούστηκαν στη συνέντευξη του κ. Αδαμίδη Αλέξανδρου και αφορούν συγκεκριμένα τον πρώην ποδοσφαιριστή της Κοζάνης Παναγιώτη Μπαλίτσα, για το πώς έφυγε από την ομάδα, τοποθετήθηκε εκ μέρους του ποδοσφαιριστή ο αδερφός του Γιάννης Μπαλίτσας.

Αναλυτικά τα όσα είπε : 

Πρωτού  τοποθετηθεί οποιοσδήποτε άλλος θα ήθελα να τοποθετηθώ  εγώ για το θέμα του ΜΠΑΛΙΤΣΑ και κανενός άλλου γιατί δεν είμαι ο αρμόδιος. Το θέμα του ΜΠΑΛΙΤΣΑ όμως μπορώ να πω ότι το γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα γιατί τυχαίνει να είμαι αδερφός του. 

1ον. Να ξεκαθαρίσουμε ότι κανένας παράγοντας δεν φταίει που ο Μπαλίτσας έφυγε από την Κοζάνη. 

Όλοι όσοι ασχολούμαστε ξέρουμε πολύ καλά σε ποιους παράγοντες αναφέρθηκε ο συγκεκριμένος δικηγόρος και όλοι γνωρίζουμε πόσα προσέφεραν στην Κοζάνη τόσα χρόνια. (Παιδάκι ήμουν και τώρα κοντεύω τα 40 και οι συγκεκριμένοι παράγοντες από τότε που θυμάμαι ήταν εκεί δίπλα σε κάθε διοίκηση και σε όποια κατηγορία και να έπαιζε η Κοζάνη και θα βγει τώρα οποιοσδήποτε να τους κατηγορήσει.) 

2ον. Τα ψίχουλα που έδιναν στον ΜΠΑΛΙΤΣΑ ούτε αυτά ήταν ο λόγος για να φύγει (και όταν μιλάμε για ψίχουλα μιλάμε για να μην καλύπτουν ούτε τη βενζίνη από Πρωτοχώρι για Κοζάνη για τις καθημερινές προπονήσεις, για τόσα πολλά μιλάμε)

 Παρ'  όλα αυτά και με την παρότρυνση τη δική μου αποφάσισε να καθίσει και να πάει στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. 

Πρώτο ραντεβού μετά από καιρό και ποια ήταν η πρώτη κουβέντα κάποιου που έπρεπε να ήξερε καλύτερα από τον καθένα πως να ανεβάσει την ψυχολογία του κάθε παίχτη ήταν (Παναγιώτη θα σου δώσουμε τα λεφτά που συμφωνήσαμε αλλά να ξέρεις ότι δεν τα αξίζεις με βάση αυτά που έχεις προσφέρει στην Κοζάνη) μας κάνανε και χάρη δηλαδή. 

Χώρια που μας δώσανε και διορία διαφορετικά η προσφορά θα έπεφτε. Το τελευταίο από κάποιον που ήθελε να λέγεται πρόεδρος. 

ΥΓ. Κάποια άλλη στιγμή ( σύντομα πιστεύω θα μου δοθεί η ευκαιρία) θα αναφερθώ και πως καταφέραμε τελικά να πάρουμε το δελτίο. Ένα τελευταίο μόνο θα πω. 

Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Τίποτα άλλο.

Γιάννης Μπαλίτσας 

Σχόλια