Κοζάνη ... κάθε χρόνο και χειρότερα

                                                                                                     φωτο: Κώστας Τσιώρας 

Πολλοί είναι οι φίλαθλοι που επικοινωνούν με τη σελίδα μας θέλοντας να εκφράσουν την αγωνία τους αλλά και  να μας μεταφέρουν και τις απόψεις τους για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Κοζάνης.

 
Σας παραθέτουμε ένα σχόλιο - προβληματισμό από ένα φίλο της σελίδας αλλά και πολύ καλό φίλαθλο της Κοζάνης που μας προέτρεψε να το δημοσιεύσουμε.
 
Τα στοιχεία του φίλου είναι στη διάθεση της σελίδας που για δικούς του λόγους δε θέλησε να τα δημοσιεύσουμε  

Αναλυτικά αυτά που έγραψε 
"Καλημέρα φίλε Γιώργο. 
Αξιοθαύμαστες οι εκπομπές σου, πολλές οι καλές και κακές αναμνήσεις  και συγχαρητήρια. Τελικά όμως τί έγινε?? Κατάλαβε και ο τελευταίος που ήλπιζε ότι η βαρκούλα είναι πλέον βυθισμένη και θα μείνει και αυτή (αυτοί) στην ιστορία.
Ξέρεις περισσότερο απ' τον καθένα ότι ένας παράγοντας, για να επιβιώσει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να έχει δυνατό πορτοφόλι ή πολύ μεράκι. Να στελεχώνεται από οργανωτικά άτομα, έχοντας ως βάση την καλή επικοινωνία. 
Έτσι είναι πιo εύκολο να καταφέρεις να σταθείς οικονομικά αφήνοντας και κάτι θετικό πίσω σου. Εάν στηριχθεί σε έναν μεμονωμένο παράγοντα με δυνατό πορτοφόλι, και εκείνος αποφασίσει ξαφνικά να σταματήσει, τότε η ομάδα χωρίς την απαιτούμενη οργάνωση θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. 
Έτσι και έγινε. Κάθε χρόνο και χειρότερα!!!" 

Σχόλια