Σήμερα έγινε τελικά το κρίσιμο ΔΣ της Κοζάνης - Ίσως και αύριο η επίσημη ανακοίνωση

 

Σήμερα Κυριακή απόγευμα  πραγματοποιήθηκε τελικά  το Δ. Σ της Κοζάνης , αντί  Δευτέρας που είχε αρχικά  προγραμματιστεί .

Τα  περιθώρια στενεύουν και οι αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν άμεσα . Στο σημερινό Δ.Σ λοιπόν δε δόθηκε κάποιο ξεκάθαρο πλάνο   Ακούστηκαν οι απόψεις όλων και πιθανόν αύριο να βγει και επίσημη ανακοίνωση  για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η εκδοχή οι  ερυθρόλευκοι να δηλώσουν συμμετοχή για να μη υποβιβαστεί η ομάδα από τώρα εάν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα όμως θα ξεκινήσει ένας μαραθώνιος συζητήσεων διαβουλεύσεων και συναντήσεων με τυχόν  ενδιαφερόμενους  για να βρεθεί η χρυσή τομή. Όπως φάνηκε για άλλη μια φορά τα αδέρφια είναι αποφασισμένα να δώσουν την ομάδα και να μη συνεχίσουν  Αρκεί να βρεθεί μια "σοβαρή πρόταση"  που να τους ικανοποιεί

Τώρα εάν  δηλωθεί τελικά η Κοζάνη  στο πρωτάθλημα και δε βρεθεί λύση ή διάδοχη  κατάσταση έως τα μέσα Μαρτίου και το πρωτάθλημα τελικά ξεκινήσει 28 Μαρτίου  ίσως πάμε στο σενάριο που όλοι απευχόμαστε.

 Να δοθούν  δηλαδή  τα δελτία στους ποδοσφαιριστές  (η μεταγραφική περίοδος λήγει 31 Μαρτίου) και η Κοζάνη να μη κατέβει να αγωνιστεί με όποιες από κει και μετά συνέπειες μπορεί να έχει .

Σχόλια