ΑΕΠ Κοζάνης: Απέκτησε τον νεαρό και ταλαντούχο γκολκίπερ Νικόλα Μπογιατζούλη

Τον  νεαρό γκολκίπερ Νικόλα Μπογιατζούλη απέκτησε η ΑΕΠ Κοζάνης 

Ο Νικόλας Μπογιατζούλης  παρά το νεαρό της ηλικίας του (15/6/2003)  είναι ένας από αυτούς τους δυνατούς χαρακτήρες που απεχθάνεται να χάνει έχει τρέλα   και γι’ αυτό αποφάσισε από μικρός πως η θέση του στο γήπεδο είναι κάτω από τα δοκάρια. Αγαπάει  το ποδόσφαιρο , φοράει με ζήλο τα γάντια του και δε σταματάει να δουλεύει και να βελτιώνεται! 

Έχει πρωτοφορέσει τα γάντια στις ακαδημίες της ΑΕ Κοζάνης, στην Κοζάνη και συνέχισε στον ΠΑΟ Κοίλων.   

Ήταν μέλος και στις μικτές ΕΠΣ Κοζάνης. 

το βιογραφικό του Νικόλα Μπογιατζούλη ... 

Εντάχθηκα στην ακαδημία της ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ σε ηλικία 4 ετών.
Συμμετείχα ανελλιπώς σε όλα τα πρωταθλήματα και τα τουρνουά της ομάδας της ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ. Το 2015 μεταγράφηκα στην ακαδημία του ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ έως τον Ιανουάριο του 2019, πήρα μεταγραφή με υποσχετική από το Φεβρουάριου του 2019 στην ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ μέχρι το τέλος της σεζόν και από την επόμενη σεζόν έως σήμερα συνεχίζω στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Τη σεζόν 2017-18 (14 χρονών) συμμετείχα ως βασικός με το εφηβικό τμήμα της ακαδημίας μου στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης,  ενώ συγχρόνως συμμετείχα ως αναπληρωματικός με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ  (Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης) με 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα .
Την σεζόν 2018-19 συμμετείχα και πάλι ως βασικός με το εφηβικό τμήμα της ακαδημίας μου στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης,  μέχρι τη μεταγραφή μου στην ομάδα της  ΚΟΖΑΝΗΣ (Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης), όπου είχα 1 συμμετοχή .
Τη σεζόν 2019-20 με την ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ(Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης) με 15 συμμετοχές έως σήμερα.
Από την ηλικία των 12 χρονών μέλλος της ακαδημίας τερματοφυλάκων PORTIERONI.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Μέλος της Μικτής ομάδα 1ης περιφέρειας τις σεζόν 2015-16, 2016-17 και 2018-19.

Σχόλια